elektirikli rezidanslı tüp derdi olmadan minimum maliyet seri.

elektirikli rezidanslı tüp derdi olmadan minimum maliyet seri.

İç Anadolu » Kayseri » Kocasinan
850₺
  • 850₺
    İç Anadolu » Kayseri » Kocasinan
elektirikli rezidanslı tüp derdi olmadan minimum maliyet seri.
 
elektirikli rezidanslı tüp derdi olmadan minimum maliyet seri. elektirikli rezidanslı tüp derdi olmadan minimum maliyet seri.
sıfır ayarında gerekli bakımları yapılı hemen para kazandırmaya hazır makinam gayet seridir saatte ortalama 350 adet altına düşmez diğer karadüzen yapılmış makinalara benzemez aldığınızda ne kadar sağlıklı sessz ve elektrik yakmayan ve en önemlisi seri ve atik olması bu iş için önemli piyasada bu aletlertl den başlamakta onlar bile bu makinanın yanında oyuncak kalmaktadır. makinamı bir sezon kullandım sadece iş yoğunluğundan dolayı ilgilenemedim nerdeyse 8 10 kuruşa güzel pamuk şekerler üretip 1 1, 5 tl ye satarsınız istersenizde market ve bakkal gibi yerlere toptan fiyata sürekli kazanarak satış yapabilirsiniz ben toptan ve perakende olarakta sattım kayseride 0, 60 kuruşa gider toptanı gayet satışı kolay bir seydir . ben bu makinaya 1700 tl para saymısım ister evde işyerleri ve dükkan önlerinde de kullanabilirsiz şimdiden hayırlı olsun cüzi pazarlık olur
  • #4092397
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.