İNKA EL KAROTU www.elkarotu.com

İNKA EL KAROTU www.elkarotu.com

Ankara / Çankaya / Güzeltepe Mah.
9.500₺
 
el tipi sondaj karot makinesi el tipi sondaj karot makinesi el tipi sondaj karot makinesi el tipi sondaj karot makinesi el tipi sondaj karot makinesi
El tipi karotlu sondaj makinesi ve sistemleri firmamız tarafından tasarlanmış ve patenti de firmamıza aittir.

El Tipi Karotlu sondaj sistemlerinin şanzıman , özel dişlileri, dahil tüm tij ve kesici ekipmanları firmamız bünyesinde imal edilmektedir.

Bu sistemlerde kullandığımız, benzinli motorları ithal olarak kullanıyoruz. (Kawasakı TH48 – Kawasakı Tj53 – Mıtsubıshı- General Power- Honda ve Çin malı motorlar)

İnka El Karot sistemlerimizde kullanmakta olduğumuz tüm benzinli motorların ve diğer tüm ekipmanların yedek parça temini ve tedariki ayrıca bakım –onarım işlemleri firmamız tarafından yapılmaktadır.

İnka el tipi karot sistemleri 5 metre- 10 metre – 15 metre ve 20 metre takım uzunluklarında ve yukarıda markalarını belirttiğimiz 7 farklı marka benzinli motorlar ile firmamız tarafından yıllardır satılmaktadır.

İnka El Karot sistemleri ile yapılan el karot- el sondajı uygulamalarında 42 mm çapında karot deliği elde edilir ve uygulama yapılacak zeminden alınacak karot (numune) çapı 33mm – 38 mm çapları arasında olup bu karot çapı laboratuvarlarda yapılacak test/deney işlemleri için uygundur.)

İnka el tipi karot sistemlerimizde kullanılan tijlerimiz çelik malzemeden imal edilmekte ve tij boyları 50 cm uzunluğunda olup geçmeli/takmatik sistemlidir. ( tijlerin birbirlerine eklenmesi- ayrılması el ile rahatlıkla yapılabilmektedir)

İnka el tipi sondaj karot sistemlerinde geliştirdiğimiz ve kattığımız yenilik ile burgulu ( auger) tijleri düz boru tip tijler ile aynı anda birbirlerine eklemeli olarak tasarlamış olduğumuzdan tek tip tij ekipmanı ile her türlü sert ve yumuşak zeminlerde el karotu- elsondajı uygulamaları kolay hızlı ve ekonomik hale getirilmiştir.

İnka El Tipi Karot sistemleri ile uygulama yapılan zeminin jeolojik yapısına bağlı olarak maksimum 20 metre derinliğe ulaşılabilmektedir.

Yukarıda markalarını belirttiğimiz benzinli motorlar güçleri/kapasiteleri oranında, İnka el karot takım uzunluklarına göre kategorize edilmiştir.

5 metre uzunluğundaki İnka El Karot takımları; çin malı 2 zamanlı 2 HP , Çin malı 4 zamanlı 2,5 Hp , Honda ve Gen. Power motorlar ile satışa sunulmuştur.

10 metre uzunluğundaki İnka El Karotu takımları: Çin malı 2 zamanlı 2 HP - Çin malı 4 zamanlı 2,5 Hp - Gen Power - Mıtsubıshı - Kawasakı TJ 53 motorlar ile satışa sunulmuştur.

15 metre uzunluğundaki İnka El Tipi Karot takımları : Gen Power, Mıtsubıshı – Kawasakı TJ 53 motorlar ile satışa sunulmuştur.

20 Metre uzunluğundaki İnka Benzinli Karot takımları: Kawasaki TH 48 – Kawasaki TJ 53 – Mıtsubıshı motorlar ile satışa sunulmuştur.

Kawasaki TH 48 MOTORLAR SADECE 20 METRE UZUNLUĞUNDAKİ İNKA EL KAROTLU SONDAJ TAKIMLARI İLE SATIŞA SUNULMUŞTUR. İLANDA BELİRTİLEN FİYAT 5 METRE İNKA EL KAROT TAKIMLARININ BAŞLANGIÇ FİYATIDIR.
  • #4163655
  • MEGA Foto
  • Harita
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Vasıta, Araç
  2. Tarım ve İş makinaları
  3. Satılık
  4. İş makinesi
  5. Kaya delici
  6. Diğer
  7. Ankara
  8. Çankaya
  9. Güzeltepe Mah.
  • İNKA EL KAROTU www.elkarotu.com

    El tipi karotlu sondaj makinesi ve sistemleri firmamız tarafından tasarlanmış ve ...

  • inka el sondaj makineleri

    El tipi karotlu sondaj makinesi ve sistemleri firmamız tarafından tasarlanmış ve ...

  • İNKA EL TİPİ KAROT SİSTEMLERİ www.elkarotu.com

    El tipi karotlu sondaj makinesi ve sistemleri firmamız tarafından tasarlanmış ve ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Harita
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.