döner ustasıyım iş arıyorum

döner ustasıyım iş arıyorum

Marmara » Balıkesir » Edremit
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Balıkesir » Edremit
döner ustasıyım iş arıyorum
 
döner ustasıyım iş arıyorum döner ustasıyım iş arıyorum döner ustasıyım iş arıyorum döner ustasıyım iş arıyorum döner ustasıyım iş arıyorum
Yasim 29, 10 yılı askindir sektorde usta olarak hizmet vermekteyim. ben birçok usta gibi her isten anlamam bu ise basladigimdan beridir sadece döner üzerine yogunlastim ve hepsinden biraz biraz anlamaktansa bir daldan en iyisi olmayi tercih ettim. Sulu yemektir mezelerdir anlamam ben aşçı degilim DONER USTASIYIM Ve piyasa da ustayim diye gecinenlerin arkamdan saskin baktiklarini cok gördüm. Tavuk ve et doner olmak uzere toplamda 32 cesit doner cesidiyle birlikte iskender cesitleri ve servis sunum tecrubesine sahibim.calistigim her yerde kendimi kanitlamis bulunmaktayim. Balıkesir edremitte ikamet ediyorum. Bu civarlarda devamli yada uygun koşullarda sezonluk is ariyorum.  Isini bilincli yapan biri olarak isten ve isletmecilikten anlayan , ustaya ve sanata saygisi olan bir yerde calismak tercihimdir. Is disiplini ahlaki ve duzeni onceliklerim arasindadir.    Numaram  Saygilarimla.
  • #3957719
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.