didim akbükte satilik müstakil havuzlu villa bungalow (projeden)

didim akbükte satilik müstakil havuzlu villa bungalow (projeden)

Ege » Aydın » Akbük
350.000₺
  • 350.000₺
    Ege » Aydın » Akbük
didim akbükte satilik müstakil havuzlu villa bungalow (projeden)
 
didim akbükte satilik müstakil havuzlu villa bungalow (projeden) didim akbükte satilik müstakil havuzlu villa bungalow (projeden) didim akbükte satilik müstakil havuzlu villa bungalow (projeden) didim akbükte satilik müstakil havuzlu villa bungalow (projeden) didim akbükte satilik müstakil havuzlu villa bungalow (projeden) didim akbükte satilik müstakil havuzlu villa bungalow (projeden)
Didim Akbük â ~te Satilik müstakil havuzlu villa bungalow (Projeden) Didim Akbük Yeşil Tepe mevkii'nde tercih edilen bir bölgede bulunan müstakil villa 700 m2 bahçe içerisindedir.Villamizin kapalı oturum alanı 150m2 girişte şömineli salon , açık mutfak , bir oda ve wc bulunmaktadır.3 yatak odası , 1banyo bulunmaktadır. Mutfak Zemini seramik, Salon ve odalar ahşap rabıta döşeli olan villada doğramalar PVC olup panjur bulunmaktadır.Villada kalorifer tesisatı hazır durumdadır sadece petekler ve kazan takılı değildir.Bahçede 35 m2 müstakil yüzme havuzu bulunmaktadır.Ayrıca bahçede yetişmiş palmiye ve zeytin ağaçları vardır. Bu müstakil evimiz projeden satılıktır. Istediğiniz gibi iç dekorasiyonu değişiklik yapa- bilirsiniz. Ödeme Koşulları: ilk önce kapora alinacak ve ondan sonra 6 Ay vade (%0) Kapora: 80, 000 TL 1 Ay 45, 000 TL 2 Ay 45, 000 TL 3 Ay 45, 000 TL 4 Ay 45, 000 TL 5 Ay 45, 000 TL 6 Ay 45, 000 TL Fiyat:350, 000 TL Toplam maliyet fiyatıdır.
  • #3356710
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.