devren veya tuhafiye malzemesi

devren veya tuhafiye malzemesi

İç Anadolu » Ankara » Balgat
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Ankara » Balgat
devren veya tuhafiye malzemesi
 
devren veya tuhafiye malzemesi devren veya tuhafiye malzemesi devren veya tuhafiye malzemesi devren veya tuhafiye malzemesi devren veya tuhafiye malzemesi devren veya tuhafiye malzemesi
kelepir tuhafiye malzemeleri balgat 1. cadde deki tuhafiye dükkanımı yanlızlık nedeniyle kapatacağım bundan dolayı içindeki malları geliş fiyatınında altında peşin olarak satmak istiyorum tuhafiye mağazalarına veya yeni işyeri açacaklar için bulunmaz fırsat veya dükkanı hiç bozmadan malı alacak kişi devam edebilir. lütfen ciddi olanlar arasın görüşelim fazla uzun olmamak şartıyla vadeli de verebilirim. içindekiler mallar:yün(nako anchor ağırlıklı çorap çamaşır bebe takımları yemeni eşarp çeşitleri çanta havlu bornoz takımları takı çeşitleri eşofman gecelik pijama takımları düğme yabalı saatli gelincik altın başak ören bayan dantel ve oya ip çeşitleri ip çeşitleri tuhafiye çeşitleri ve raflar)
  • #125100
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.