devren satılık oto yedek parça

devren satılık oto yedek parça

İç Anadolu » Eskişehir » Eskişehir
20.000₺
  • 20.000₺
    İç Anadolu » Eskişehir » Eskişehir
devren satılık oto yedek parça
 
devren satılık oto yedek parça devren satılık oto yedek parça devren satılık oto yedek parça devren satılık oto yedek parça devren satılık oto yedek parça devren satılık oto yedek parça
Eskişehir Teksan Sanayi Sitesi'nde devren kiralık oto yedek parça dükkanı * Renault Tofaş Fiat Yedekleri * Fil Filtre Çeşitleri * Metrik 4-8 cıvata, pul, somun, rondela çeşitleri, Saç Vidaları * Motor Yağları ve Antifriz Çeşitleri * Oto Ampülleri, Oto Elektrik Malzemeleri * Oto Hortumları ve Tesisat Kabloları * Ürünler faturalı olup, toptan fiyatından hesaplanmıştır. * Tüm ürünlerin alış ve satış fiyatlı stok listesi mevcuttur, ciddi olan alıcılarla karşılıklı yapılacak görüşmede değerlendirilecektir. * İsteyene sadece ürünler de devir edilebilir. * Dükkanın içinde ofis bulunmaktadır. Isıtıcılara kadar çalışırken kullanacağınız tüm ofis ekipmanları ve demirbaşlarla birlikte devir edilecektir. * Bütün ürünlerin üzerinde güncel satış fiyat etiketleri mevcuttur. Hiç esnaflık yapmamış kişiler dahi ilk günden itibaren kolaylıkla çalışabilirler * 1999 yılından beri çalışan ve bilinen işyeri. * Teksan Sanayi Sitesi'nin merkezi yeri E4 Blok'ta. İşyeri önü yeşil alan ve parktır. * Yeni dekore edilmiş, duvarlar ve raflar boyanmış çok temiz durumdadır. * Ofis, Tuvalet, Ağır ve Hafif Malzeme Rafları, Çekmeceli Avadanlıklar, Kepenk vs Ciddi alıcılar detaylar için 08:00-22:00 saatleri arasında arayabilirler. İşyeri mülkiyeti şu an için satılık değildir.
  • #3980488
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.