devren satılık işler durumda şarküteri dükkanı

devren satılık işler durumda şarküteri dükkanı

Marmara » Bursa » İnegöl
20.000₺
  • 20.000₺
    Marmara » Bursa » İnegöl
devren satılık işler durumda şarküteri dükkanı
 
devren satılık işler durumda şarküteri dükkanı devren satılık işler durumda şarküteri dükkanı devren satılık işler durumda şarküteri dükkanı devren satılık işler durumda şarküteri dükkanı devren satılık işler durumda şarküteri dükkanı devren satılık işler durumda şarküteri dükkanı
DÜKKANIMIZ ALANYURT KÖY İÇİNDE BELEDİYE POLİS KARAKOLU MEYDANINDA CADDE ÜSTÜNDE 4 YILDIR HİZMET VERMEKTEDİR .TÜM PİLİÇ MALZEMELERİ YUMURTA KÖMÜR BURGER SOSİS GRUPLARI İLE HİZMET VERMEKTEYİZ. DÜKKANIMIZDA BULUNAN DEMİRBAŞLAR. 4 METRELİK CAMLI DOLAP TERAZİ YAZAR KASA BİLGİSAYAR YUMURTA RAFI MASA SANDALYE VE SEHPA KÖMÜR STANDI MOR IŞIKLI SİNEK ÖLDÜRÜCÜ PARÇA YAPMAK İÇİN TEZGAH 2 METRELIK DIFRIZ PERVANE PORTMENTO HER SENE 4 GÜN KURBAN SEZONUNDA 2000 TL GELİR GETİREN KIYMA MAKİNASI ALARM SİSTEMİ UFO KIZARMIŞ PİLİÇ MAKİNASI (DÜKKANIMIZDA DOĞALGAZ TESİSATI ÇEKİLİ HAZIRDIR.) DETAYLAR TELEFON İLE GÖRÜŞÜLÜR. İŞLETECEK NİYETLİ OLAN ARKADAŞA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.
  • #3628141
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.