devren satılık cafe pide kebap fastfood nargile salonu.büfe ve kır düğün salonu

devren satılık cafe pide kebap fastfood nargile salonu.büfe ve kır düğün salonu

İç Anadolu » Ankara » Sincan
145.000₺
  • 145.000₺
    İç Anadolu » Ankara » Sincan
devren satılık cafe pide kebap fastfood nargile salonu.büfe ve kır düğün salonu
 
devren satılık cafe pide kebap fastfood nargile salonu.büfe ve kır düğün salonu devren satılık cafe pide kebap fastfood nargile salonu.büfe ve kır düğün salonu devren satılık cafe pide kebap fastfood nargile salonu.büfe ve kır düğün salonu devren satılık cafe pide kebap fastfood nargile salonu.büfe ve kır düğün salonu devren satılık cafe pide kebap fastfood nargile salonu.büfe ve kır düğün salonu devren satılık cafe pide kebap fastfood nargile salonu.büfe ve kır düğün salonu
5 DÖNÜMLÜK PARKIMIZDA 3 AYRI DÜKANIMIZ VAR HEPSİNİ 145.000 tl YE VERECEĞİM 1.DÜKKANIMIZ :CAFE PİDE KEBAP, FASTFOOD, NARGİLE SALONUMUZDUR. 2.Sİ PARK İÇİNDE KIR DÜĞÜN SALONU 3.DÜKKANDA BÜFEMİZ VE YANINDA BOŞ DÜKKANIMIZ VARDIR. AÇIKÇASINI SÖLEMEK GEREKİRSE BABA MESLEĞİ OLAN EMLAKÇILIĞI DEVAM ETTİRMEM GEREKTİĞİ İÇİN DEVREDİYORUM. PARKIMIZ 3.000 KONUTLUK İLKSAN TOKİ SİTESİ YANI VE KARŞISINDA 1.450 KİŞİLİK İLKÖĞRETİM VE 600 KİŞİLİK LİSE VAR.CAFEMİZDE ÇEŞİTLİ ÜNLÜ SANATÇILAR CANLI MÜZİK YAPMIŞTIR.CAFE VE YENİ DÜKKAN AÇMAK İSTEYENLER İÇİN BÜYÜK BİR FIRSAT. NOT:Sadece cafe pide ve kebap salonunu verebiliim.fiyatını aradığınızda konuşabiliriz. İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞŞEKÜRLER.
  • #1873870
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.