devren satılık ayakkabı tamir imalat ve satış dükkanı

devren satılık ayakkabı tamir imalat ve satış dükkanı

Marmara » Balıkesir » Burhaniye
17.000₺
  • 17.000₺
    Marmara » Balıkesir » Burhaniye
devren satılık ayakkabı tamir imalat ve satış dükkanı
 
devren satılık ayakkabı tamir imalat ve satış dükkanı devren satılık ayakkabı tamir imalat ve satış dükkanı devren satılık ayakkabı tamir imalat ve satış dükkanı devren satılık ayakkabı tamir imalat ve satış dükkanı devren satılık ayakkabı tamir imalat ve satış dükkanı
İŞYERİNDE KİRADAYIM. 250 TL KİRA ÖDÜYORUM. GÖTÜRÜ VERGİSİ VAR. BEN DÜKKANIN MALZEMELERİNİ VEYA DEVREN DÜKKANLA BERABER SATMAK İSTİYORUM. DEVREN ÜCRETİ HAVA PARASIYLA 17 BİN TL SADECE İÇERİSİNDEKİ MAKİNE TECHİZAT RAFLARLA VE MALZEMELERLE OLAN ÜCRETİ 15 BİN DİR. İŞYERİNİ MÜŞTERİSİ OTURMUŞ DURUMDADIR. GÜNLÜK TAMİRATLA 60 DAN AŞAĞI OLUYOR. AYAKKABI SATIŞI VE İMALATTA YAPILMAK İSTENEBİLİR. GÜNLÜK ORTALAMA 6 AYAKKABI SATIŞI RAHAT YAPILABİLİR. ORTALAMA AYLI 3 İLA 4 BİN ARASI CİROSU VARDIR. BEN DAHADA GELİŞTİRMEYİ ÇOK DÜŞÜNDÜM FAKAT NAKİT OLMADIĞINDAN BU KADAR YAPABİLDİM. DÜKKANIN İÇİNDE 3 İLA 4 BİN TL ARASI AYAKKABI, DERİ MONT, ÇANTA VE VALİZ TAMİR MALZEMESİ BULUNMAKTADIR. AYRICA MEKİKLİ AKYOL FORA MAKİNESİ AYAKKABI TABAN DİKME MAKİNESİ: 5 BİN TL, KOLLU MAKİNE BİN BEŞYÜZ TL, FREZE MAKİNESİ 2 BİN TL, ALIP AÇMA MAKİNESİ 500 TL EDERİ VAR. RAFLARIN EDERİ 4 İLA 5 BİN TL ARASI. BUNLAR BU GÜNLÜ ORTALAMANIN ALTINDAKİ FİYATLAR. KURULU DÜZEN YA ÖYLECE ALINIP İSTENİLEN YERDE FAALİYETE GEÇİLEBİLİR VEYAHUTTA BURDA MALİYE VE BELEDİYE RUHSATIMIZIN ÇIKIŞI YAPILDIKTAN SONRA DEVAM EDİLEBİLİR. AYRICA IŞIKLI TABELANIN BİZE EDERİ 350 TL İDİ ONUDA VERECEĞİZ. BİLGİSAYAR BENİM DEĞİL O HARİÇTİR. EĞERKİ MAKİNE RAFLAR ALINACAKSA NAKLİYESİ VE TAŞINMASINA KARIŞMAYACAĞIZ. BU İŞ BENİM ATA MESLEĞİ. GELİŞTİRİP İLERLETEMEDİĞİM VE KAPALI ORTAM PİSİKOLOJİSİNDEN DOLAYI SATIYORUM. ALANA HAYIRLIN OLSUN ŞİMDİDEN. SATILANA KADAR İŞYERİMİZ FAALİYETTE OLACAK İNŞAALAH. ALANA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN. BEN MAKİNE VE TECHİZATLARI ALIRKEN NEREDEYSE 1000 TL ÜZERİNDE NAKLİYE ÜCRETİ VERDİM. CİDDİ OLANLAR TELEFONDA DEĞİL YÜZYÜZE PAZARLIK YAPMASINI TAVSİYE EDİYORUM. DAHA CİDDİ OLUR. BU KADAR SAYGILARIMLA.
  • #3683040
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.