devren kiralık kırtasiye acil

devren kiralık kırtasiye acil

Akdeniz » Mersin » İçel
10.500₺
  • 10.500₺
    Akdeniz » Mersin » İçel
devren kiralık kırtasiye acil
 
devren kiralık kırtasiye acil devren kiralık kırtasiye acil devren kiralık kırtasiye acil devren kiralık kırtasiye acil devren kiralık kırtasiye acil devren kiralık kırtasiye acil
BU FİYATA MÜŞTERİSİ HAZIR OTURMUŞ BİR İŞYERİ BULMANIZ İMKANSIZ BU FIRSATI KAÇIRMAYIN kırtasiyenin karşısında yahya günsur bilgisayar lisesi ve meslek yatılı okulu vardır.ilk açıldığında 300 kişilik olarak biliyorum sayı artmış olabilir. ayrıca civarda 2 ilkokul daha vardır. ana cadde üzerindedir. mahallede tek kırtasiyedir. hazır kurulu bir iş için süper bir fırsat bilgisayar, fotokopi makinesi, alarm sistemi vardır.kirası çok uygundur. ikinci dükkanımızdır. görüşmek için pozcuda ki iş yerime gelebilirsiniz. cumhuriyet ilkokulu karşısında deniz kırtasiye. iş değişikliği düşündüğüm için her iki dükkanda satıştadır. uygun bir araba ile takas olabilir.
  • #3456152
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.