deneyimli - deneyimsiz bayan danscılar ve danscı adayları

deneyimli - deneyimsiz bayan danscılar ve danscı adayları

Marmara » İstanbul » Şişli
400₺
  • 400₺
    Marmara » İstanbul » Şişli
deneyimli - deneyimsiz bayan danscılar ve danscı adayları
 
deneyimli - deneyimsiz bayan danscılar ve danscı adayları deneyimli - deneyimsiz bayan danscılar ve danscı adayları deneyimli - deneyimsiz bayan danscılar ve danscı adayları deneyimli - deneyimsiz bayan danscılar ve danscı adayları deneyimli - deneyimsiz bayan danscılar ve danscı adayları
Acil, Bayan Danscı Ve Yetiştirilmek Üzere Danscı Adayları.. Hemen İş Başı Yapabilecek 18-30 Yaş Arası Kendine Ve Fiziğine Güvenen Deneyimli - Deneyimsiz GünlükArası Ücretle Çalışacak Ve Tarafımızdan Yetiştirilecek Bayan Danscı Ve Adayları Alınacaktır.. Detaylar Başvuru Anında Verilecektir. Çalışmalarımız En Kaliteli; Night Clubler, Restoranlar & Eğlence Mekanlarıdır.. Not: Deneyimsiz Olanlara Tüm Gerekli Özel Eğitim Verilecektir.. Ulaşım, Konaklama, Yemek, Ssk Sağlanır.. Seyahat Engeli Olmayan, Diksiyonu Düzgün, Kendine Güvenen & Gece Mekanlarında Çalışabilecek Bayanlar İş Başvurusu Yapabilir, Sürekli İş Garantisi, Dolgun Günlük Ödeme & Tüm Sosyal Olanaklar Sağlanır.. ONEMLİ DUYURU ! - Bırakın Menajerlik Yapmayı, Daha İşin Ne olduğunu Bilmeyip İlan Yazmaktan Aciz, Ellerinde İş Olmadığı İçin Ne Referans, Nede Bir Fotoğraf Bile Bulamadıkları İçin, İlanlarımızı - Resimlerimizi Kopyalayan, Değiştiren.. Menajerlik, Danışmanlık, İŞKUR Belgelerine Sahip Olmayan, Ofisi Bile Olmayıp Yada Derme Çatma 3-5 Kuruşluk Kiralık Ofislerde Kendilerince Oyun Oynayan, Sahtekarlardan, Laf Cambazlarından, Dolandırıcılardan, Çalıştıkları Daha Doğrusu Çalışabildikleri İl, Mekan, İş Sayısı Bir Elin 5 Parmağını Geçmeyen, İnsanları Kullanıp Değil Menajerlik Hizmet Ajansı Sadece Kendi Ceplerini Dolduran Konuşma-Yazmasını Bile Bilmeyen Kişilere Karşı Sizi Uyarmayı Sorumluluk Biliriz.. ONEMLİ BİLGİLENDİRME ! Türkiye'nin Resmi & En Büyük Menajerlik Ajansı " Creative Time Organizasyon, Menajerlik & Hizmet Ajansı'dır.." Dans, Oryantal & Şantöz Solist Eğitimlerini, Ücretsiz Olarak Düzenli Olarak Avcılar'daki Salonumuzda & Kursumuzda Veren Tek Menajerlik Ajansıyız.. Diğerleri Sizi, Hem Çalışıp, Hem de Orda Oyalayarak Durdurmaya Çalışacaktır.. Yol, Yemek, Konaklama & Ssk Tarafımızdan Karşılanır, Ve Bu Konuda da Tek Menajerlik Ajansıyız.. Diğerleri Ücretleri Size Yansıtacaktır.. Türkiye'nin En Kaliteli & En Güvenli Elit Mekanlarının Kadrosunu - Menajerliğini Tek Taraflı Yapmaktayız.. Avans Talep Eden Arkadaşlara, Avans Verilir.. Kıyafet, Kuaför, Ayakkabı & Kostüm Tedariki Karşılanacaktır.. "Creative Time Organizasyon, Menajerlik & Model Ajansı" Bir; Suat Arslan Çolakoğlu 'Markasıdır... Bilgi & Başvuru; Telefon & WhatsApp: Sabit Telefon: Mail: creativetime.ajans@gmail.com Skype: gsuatr Adres: Ortaklar Cad. Belen Sok. Kaya Apt. No:62/A K:2 D:8 Mecidiyeköy-Şişli /İstanbul Not: 24 Saat Ulaşabilirsiniz..
  • #4156860
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.