çözümler temizlik hizmeti

çözümler temizlik hizmeti

Eskişehir / Odunpazarı / 71 Evler Mah.
 
FİRMA HAKKINDA

___

ÇÖZÜMLER TEMİZLİK

Günümüzde yaşam koşullarının değişmesi ve insanların zamanlarının çoğunu iş yerlerinde geçirmeleri, yeme alışkanlıkları ve gıda teknolojisindeki değişiklikler, seyahat kolaylığı gibi faktörler mikropların kolayca transfer olmasına neden oluyor. Tüm dünyayı önemli ölçüde etkileyen gıda zehirlenmelerinin kaynağı hijyenik olmayan iş yerleri ve mekanlar olarak gösteriliyor. Hijyeni unutmayalım, mikroplara karşı en etkili gücümüzdür. Temiz olarak görünen yerler doğru ürün ve temizlik yapmanı kurallarına uyulmadığı taktirde her zaman mikrop üreten yerler olarak kalacaktır. Firmamız uzun yıllar hijyen ve temizlik konularında araştırmalar yapmış, çalışan personeli malzeme ve ekipmanıyla her zaman müşterilerine sağlıklı ve huzurlu ortamlar sunmuştur. Siz de taahhüt ettiğimiz bu ortamlarda yaşamak istiyorsanız bizi her zaman arayabilirsiniz.

Düzenli temizlenen bürolarda kir ve mikrop barınma oranı azalır. Büro temizlik işleri Sarman Temizlik şirketi olarak, temiz ve sağlıklı bir büroda çalışabilmeniz için, her türlü modern donanım ve eğitimli personel ile çalışıyoruz. Büro temizliği nasıl yapılır Büro Temizliği istediğiniz periyotlarda ya da günlük olarak yapılır. Büro temizliği yapılırken tüm çalışma masaları silinmeli, masa üstündeki aksesuarların tozu alınmalıdır. Büro zeminleri silinmeli, çöp poşetleri değiştirilmelidir. Büro camları istediğiniz periyotlarda silinmeli ve iç camlar en az haftada bir silinmelidir. Haftada bir mutlaka büroda detaylı genel temizlik yapılmalıdır. çöp kovaları yıkanmalı, oturma grupları silinmelidir. Petekler ve jalûzilerin tozu alınmalı, dolap üstleri, kapılar iyice silinmelidir. En önemlisi ofis ortamındaki mutfak ve tuvaletler günlük temizlenmeli ve hijyenik ürünlerle gerekli hijyenin sağlanması gerekmektedir. Bu şekilde dolap, masa, etejer, sehpa, sandalye koltuk vb. demirbaşın tozları uygun temizleyici madde ile seyreltilmiş temizleme suyu ile ıslatılıp, iyice sıkılmış nemli bezlerle yapılır. Ayrıca büro içindeki bilgisayar, fotokopi, faks vb. elektronik cihazların tozları kuruya yakın bezlerle alınır. Dış cephe park siding, alaminyum kaplama , cam giydirme cephe , btb , plaza yada yüksek bina türü ne olursa olsun binanızın konumuna göre vinç yardımı , asma sepet yardımı yada teleskopik uzatma ile binanıza uygun bir çözüm önerilir bunlarda olmuyorsa dağcılık sistemi ile çalışabilen personelemiz iplerle dış cephenizi temizliyebiliriz. Cephenizin periyodik (sürekli) silimi konusunda sözleşme önerimizi dikkate almanızı önerir çalışmamızın devamını dileriz. biz size bu hizmeti kusursuz ve eksiksiz olarak sunmaktayız ihtiyacınız olan dış cephe temizlik işiniz renkli cam temizliği, çift cam temizliği, çift ve tek cam temizliği ,bölme cam temizliği, tam bir günlük olmasa da diğer firmalar sizlerden tam günlük vinç bedeli talep etmiş olabilir. fakat biz sizlere ister saatlik ister yarım günlük isterseniz tam gün olarak hizmet sunmaktayız

İnşaat esnasında veya bitiminden sonra kaba ve ince temizlik, sizin için zor gibi gözükse de, profesyonel ekibimiz tarafından en ince ayrıntılar dahilolmak üzere, özenle temizliyoruz. Teknolojik aygıtlarımızla hijyenik ortam koşullarını sağlıyoruz.Yapmış olduğumuz bu hizmetimiz siz değerli müşterilerimizin hayallerini kurduğu ortamı sağlamak amacıyla vermiş olduğunuz Temizlik hizmetlerinden biridir. Temizlik işimizin ilk aşamasında gelmektedir.Daha önce hiç kullanılmamış bir mekanın ve tadilat görmüş alanın temizliğinde doğru hijyeni uygulamak gerekmektedir.bu nedenle temizlik esnasında kullanılacak temizlik ürünlerimiz(TSE)standartlarına uygun olup uygulandığı bölgede temizleme esnasında hassas yüzeylere zarar vermez.

TEL:0222 237 37 63

CEP:0542 205 26 26

GMAİL:cozumlertemizlik@gmail.com
  • #4440071
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Servis ve Hizmetler
  2. Diğer Servis ve hizmetler
  3. Eskişehir
  4. Odunpazarı
  5. 71 Evler Mah.
  • segem belgesi kiralama

    Segem teknik personel yeterlilik belgemi,iş guvenliği sertifikamı ve f klavye ku ...

  • Medikal (Sorumlu Müdür,Satış Elemanı,Klinik destek elemanı) Diploması kiraya verilir.

    Medikal (Sorumlu Müdür,Satış Elemanı,Klinik destek elemanı) Diploması kiraya ver ...

  • Saç bakım ve güzellik hizmetleri

    İşletme açam ve ustalık belgesi usta öğretici belgesi olarak ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.