ciddi evlenmek icin kız arkadaş arıyom ilgilenenler ulaşsın

ciddi evlenmek icin kız arkadaş arıyom ilgilenenler ulaşsın

Ege » İzmir » Üçyol
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » İzmir » Üçyol
ciddi evlenmek icin kız arkadaş arıyom ilgilenenler ulaşsın
 
ciddi evlenmek icin kız arkadaş arıyom ilgilenenler ulaşsın ciddi evlenmek icin kız arkadaş arıyom ilgilenenler ulaşsın ciddi evlenmek icin kız arkadaş arıyom ilgilenenler ulaşsın
22 , 30 yaş arası 165 boy ustu normal kiloda veya balık etı Evlılıge hazır bir kızla tanışıp yuva kurup evlenmek istiyom ilgilenenler banaMURAT . Ulaaşsın. 32 yaşındayım 179 boy kılo81 izmirde suan anne babamla yaşıyom evım var izmirde kendıme ayıt hicbir kotu alışganlıgım yok eşım olcak kızdada olmamasını istiyom Ceşıtlı ilan sitelerini denedım hepsı ucretlı ve cogunda sahte acılmış üyelıkler dolu enıyısı ilan vereyım ilanımı samımı güren biri cıkar belkı dedım kısmet günümüzde insanların bir birine güvenı kalmamış normal hayatımdada görüşmelerim oldu ama karşımdakı insanlar evlılık sorumlugunda deyıldı neyse az cok yazıyla elımden geldıgı kadar ifade ettım resım yenıdır bu ilanı yazdıgım zaman cekdım Hakkımızda hayırlısı .
  • #4196335
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.