chow chow yavruları satılık

chow chow yavruları satılık

Marmara » Bursa » Akçalar
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Akçalar
chow chow yavruları satılık
 
chow chow yavruları satılık chow chow yavruları satılık chow chow yavruları satılık chow chow yavruları satılık chow chow yavruları satılık chow chow yavruları satılık
Chow chow satılık chow chow, çin aslanı , yavru chow chow, satılık chow chow, yetişkin chow chow, chow chow eğitimi , erkek chow chow, dişi chow chow, chow chow yavruları , chow chow özellikleri , chow chow fiyatları , chow chow tuvalet eğitimi , beyaz chow chow , siyah chow chow, Bu köpeklerin en belirgin özellikleri siyah dilleri ve düz arka bacaklarıdır.Egzersiz ihtiyaçları karşılanırsa apartmanda yaşayabilirler.Sıcaklara karşı hassastırlar.Düzenli egzersiz yapmazlarsa tembelleşebilirler.Uzun tüylerine düzenli bakım yapılması gerekir mevsimsel yooğun tüy dökmeleri vardır, alt kürkleri bu dönemlerde özen gerektirir, kuru şampuanlama yapılabilir.Uslu köpeklerdir.inatçıdırlar ve bağımsızlığı severler.Tek kişiye bağlanırlar fakar diğer aile üyelerine de sadıktırlar.Yabancılara alışmakta zorlanırlar ve yabancılar tarafından sinirlendirilirlerse saldırganlaşabilirler.Bu dominant ırk yine dominant bir sahibe gereksinim duyar. Bu ırkın sahibi doğal olarak tutarlı ve sakin biri olmalıdır. Bu tür biriyle Chow Chow gerçek karakterini bulur.İtaatkar değillerdir, doğuştan inatçıdırlar.Bu köpekler eğitilebilir ancak verilen komutların mantığını bilmek isterler.Chow Chow diğer köpekleri domine etmeye çalışır. Buna rağmen çocuklarla araları iyidir.Yavruyken kedilerle tanıştırılırsa yetişkinliklerinde pek sorun çıkmaz. Yavruyken (2-4) gelecekte aşırı koruyucu olmaması için çok iyi sosyalleştirilmelidir.Dikkatle eğitilen Chow Chowlar çok iyi aile köpeği olabilirler.Bu köpeklerin eti çin'de aranan bir yiyecek türüdür ve günümüzde hala Çin'de yenmektedir. Üretilen yavruların sağlık kontrolleri Veteriner Hekimimiz tarafından yapılmaktadır ve yavrular 'SAĞLIK KARNESİ' ile birlikte gönderilmektedir. SATIŞ SONRASI DANIŞMANLIK 7/24 acil Veteriner Kliniği, Yavru Bakımı ve Aşı Takip Hizmetlerimiz ile satış sonrasında da müşterilerimizi ve sattığımız yavrumuzu güvence altına alırız. Satılan her yavru ciftliğimizin Garantisindedir. Köpek Çiftliğimiz, Bakanlık onaylı , resmi olarak köpek üretim, satış, bakim ve eğitim çiftliğidir. Çiftliğimize 28 Nisan 2000 tarih ve 24033 sayılı resmi gazetede yayımlanan "EV VE SÜS HAYVANLARI BARINMA VE EĞİTİM YERLERİNİN KURULUŞ, AÇILIŞ, RUHSAT, ÇALIŞMA VE DENETLEME USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİĞİ" 11/e maddesi gereğince Tarım İl Müdürlüğünce üretim, Satış "RUHSATI verilmiştir Ayrıntılı bilgi için bize ulaşın :
  • #4190175
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.