çelik proje çizimi ve çelik statik hesapları

çelik proje çizimi ve çelik statik hesapları

İstanbul / Çekmeköy / Kirazlıdere Mah.
 
Çelik Proje Çizimi ve Çelik Statik Hesapları Çelik Proje Çizimi ve Çelik Statik Hesapları Çelik Proje Çizimi ve Çelik Statik Hesapları Çelik Proje Çizimi ve Çelik Statik Hesapları Çelik Proje Çizimi ve Çelik Statik Hesapları Çelik Proje Çizimi ve Çelik Statik Hesapları
Çelik Proje Çizimi ve Çelik Statik Hesapları

SerMimar Yapısal Çelik Proje Ofisi

sermimar(@)sermimar.net

0505 507 04 18

Çelik proje hizmetleri ile çelik yapıların güncel yönetmelik ve şartnamelere göre statik-dinamik analizlerinin yapılarak statik hesap raporu hazırlanması, birleşim yeri, mesnet bağlantısı gibi düğüm noktalarının statik tahkiklerinin yapılması hizmeti sunmaktayız.

Çelik yapıların imalat çizimleri, montaj çizimleri, parça kesim resimleri, metraj listeleri ve maliyet analizlerini hazırlıyoruz.İmalatçı firmalara, çelik konstrüksiyon firmalarına, statik proje bürolarına, mimari bürolara çelik proje tasarımı desteği sağlıyoruz.

ÇELİK PROJE

Statik proje çözümlerinde güvenli ve ekonomik optimum yapı tasarımı yapıyoruz.

Çelik Proje Çizimi

Statik projesi yapılmış projeleri Tekla xsteel programı yardımı ile, genel görünüş, plan, kesit, tipik detay, detaylı imalat çizimleri, ruhsat projesi hizmetlerini vermekteyiz.

Çelik Fabrika Proje

Çelik fabrika projeleri üreten firmamız Her türlü çelik konstrüksiyon yapı işleri için gerekli olan, mimari ve statik projeleri üretmektedir. Bu projeler tasarım dahil olmak üzere, konstrüksiyon uygulama firması tarafından, şantiyede montaj için gerekli olan imalat resimlerine kadar tüm proje hizmetlerini kapsar.

Çelik Projelerin Statik Hesapları, çelik konstrüksiyon mimari çizimleri, çelik konstrüksiyon imalat çizimleri, statik hesap raporları, deprem raporları, şartnameler tarafından tariflenmiş hesap meto
  • #4150899
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Servis ve Hizmetler
  2. Ev tadilat, İnşaat dekorasyon
  3. İstanbul
  4. Çekmeköy
  5. Kirazlıdere Mah.
  • Ucuz hazır kapılar montaj dahil 650tl berke kapı da

    istanbul ve kocaeliye ister hazır tosya kapısı ister özel ölçü kapı anahtar tesl ...

  • uygun fiyata çelik konstrüksiyon 2d ve 3d proje çizimi yapılır!

    Uygun fiyata Çelik Konstrüksiyon 2D ve 3D proje çizimi yapılır. ÇELİK KONSTRÜ ...

  • 45 günde anahtar teslim çelik villaların mimarı: servilla

    Kendi tesislerinde çelik konstrüksiyon villa üretimi yapan Servilla, arsanızın ü ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.