çatı ustası izmir emre usta, çatı izolasyon ustası izmir, çatı aktarım izmir çat

çatı ustası izmir emre usta, çatı izolasyon ustası izmir, çatı aktarım izmir çat

İzmir / Karşıyaka / Bahariye Mah.
 
çatı ustası izmir emre usta, çatı izolasyon ustası izmir, çatı aktarım izmir çat çatı ustası izmir emre usta, çatı izolasyon ustası izmir, çatı aktarım izmir çat çatı ustası izmir emre usta, çatı izolasyon ustası izmir, çatı aktarım izmir çat çatı ustası izmir emre usta, çatı izolasyon ustası izmir, çatı aktarım izmir çat çatı ustası izmir emre usta, çatı izolasyon ustası izmir, çatı aktarım izmir çat çatı ustası izmir emre usta, çatı izolasyon ustası izmir, çatı aktarım izmir çat
Bir evin çatısı yalıtım işlevini yerine getiremeyecek hale geldiyse, çatı örtüsünde bazı hatalar mevcutsa yapıyı oluşturan diğer yapı elemanlarında da ciddi fonksiyonel bozukluklar meydana gelebilir. Size Çatınızı Yağmurlar Gelmeden Tamir ve Tadilat Ettirmenizive Yakıt Tasarrufundan Faydalanmanızı Öneriyoruz. Çatıcı, Bir binanın en üst kısmını teşkil eden, binayı üstten kar, yağmur, rüzgar, soğuk ve sıcak gibi tesirlere karşı koruyan, güzelliğini ve sağlamlığını etkileyen yapı elemanına çatı denir. Üzerine gelen suları durmadan akıtabilmesi için çatı yüzeyi meyilli olarak yapılır. Bu meyil çatının yapıldığı yerin iklimine, kullanılacak çatı örtü malzemesinin cinsine ve binanın görünüşüne göre değişir. Çatı yapımında genellikle ahşap kullanılmaktadır. Ancak büyük açıklıklı iş yeri, garaj, fabrika vb. yapılarda, dayanımlarının yüksek olması nedeniyle betonarme veya çelik çatılar tercih edilir. Deprem yönetmeliğine göre (2000) (3030 şayili İmar Kanunu), ahşap yapıların üzerlerine ancak ahşap çatı yapılabilir. Kagir yığma binaların çatıları ise betonarme teras çatı olarak yapılabileceği gibi, ahşap veya çelik oturtma çatı olarak da yapılabilir. Çatıların kar ve rüzgar yüklerini emniyetle taşıyabilmeleri esastır. Özellikle rüzgâra karşı önlem olması bakımından, çatı uçlarının saçaklı yapılması, çatı elemanlarının alttaki taşıyıcı elemanlara bağlanmaları zorunludur. Yağmur ve kar sularının bina içerisine girmeden en kısa sürede yağmur oluk ve borularına aktarılması esastır. Çatılar, tanzim ediliş şekillerine, çatı makas sistemine, yapıldığı malzemenin cinsine ve kaplama malzemesinin cinsine göre isim alır. Çatı Eğimi; Çatılar düz teras ve eğimli çatılar tabela şeklinde Düz çatılara suyun akması için % 3 kadar eğim Eğimli çatılarda çatı iskeletinin yapılmış olması ve üzerine kaplama malzemesinin yapılması söz Eğim % 5 az yapılamaz. Çatı, Teras, Temel, İzolasyon Sistemleri Düz ve az eğimli çatıların, terasların, ıslak hacim döşemelerinin, temel, bodrum, havuz gibi yer altı bölümlerinin, katlı otopark, karayolu köprüsü gibi özel mühendislik yapılarının su yalıtımı için geliştirilmiş modifiye bitüm esaslı membran tipi malzemeleri, bunların aksesuarlarını ve uygulama yöntemlerini içerir.

İrtibat Tel: 0534 212 82 36 Emre Usta

E mail: nur-dekorasyon@hotmail.com

İzmir ve çevresinde garantili ve sözleşmeli olarak çalışmaktayız.
Boyacı

Duvar kağıdı

Dış cephe boya

İç cephe boya

Alçı kartonpiyer

Alçı

Alçı sıva

Alçıpan asma tavan

Alçıpan bölme duvar

Betopan

Kartonpiyer

Kemer

Niş

Sütun

Banyo, mutfak dekorasyon

Banyo dekorasyonu

Banyo dolabı

Buhar odası

Duş kabin

Hazır mutfak

Jakuzi tamiri

Küvet kurulumu

Mutfak dekorasyonu

Mutfak dolabı

Mutfak tezgahı

Yalıtım ve Mantolama

Dış cephe kaplama

Isı yalıtımı

Mantolama

Nem & Rutubet yalıtımı

Ses yalıtımı

Su yalıtımı

Söve

Yangın yalıtımı

Çatı tamiri

Çatı yalıtımı

Çatı yapımı

  • #4002684
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Servis ve Hizmetler
  2. Ev tadilat, İnşaat dekorasyon
  3. İzmir
  4. Karşıyaka
  5. Bahariye Mah.
  • ETİMESGUT, ELVANKENT, BAĞLICA, TOKİ PENCERE DEMİRİ

    TERAS, MERDİVEN, BALKON, PENCERE, KAPI DEMİRİ İŞLERİNİZ İTİNAYLA VADELİ YAPILIR. ...

  • mermer-döşeme-mozaik-basamak kaplama ve silim işleri tel

    MERMER-DÖŞEME-BETON MOZAİK-BASAMAK KAPLAMA KARO HER TÜRLÜ TADİLAT VE SİLİM İŞLER ...

  • çatı onarım aktarım ustası izmir yasin usta, karşıyaka çatı ustası izmir, çatıcı

    Ekonomik, orta sınıf bir çatı kaplama malzemesidir. Klasik olması onu vazgeçilme ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.