bursada kadın sahibeden devren satılık işyeri

bursada kadın sahibeden devren satılık işyeri

Marmara » Bursa » Çekirge
15.000₺
  • 15.000₺
    Marmara » Bursa » Çekirge
bursada kadın sahibeden devren satılık işyeri
 
bursada kadın sahibeden devren satılık işyeri bursada kadın sahibeden devren satılık işyeri bursada kadın sahibeden devren satılık işyeri bursada kadın sahibeden devren satılık işyeri bursada kadın sahibeden devren satılık işyeri bursada kadın sahibeden devren satılık işyeri
Şu anda halen işlev gören Kahvaltı Salonumun konum olarak yeri işlek bir caddenin üzerinde ve Özel bir Üniversitenin tam karşısındadır.Öncelikle nezih ve temiz bir öğrenci kesimine hitap eden aynı zamanda o semtin esnaf ve yerel halkına da hizmet vermektedir. Evlilik sebebiyle iş yerimi devren satmak durumundayım. İş yerimin aşağı da iç dış göreceğiniz fotoğrafları yanısıra içeride olan çok az kullanılmış 56 ekran lcd tv, Arçelik mini buzdolabı, Börek ve poğaça ısıtıcısı, Sanayi tipi çay kazanı, tost makinesi, yumurta pişirme makinesi, Bosch marka mini fırın Mikrodalga , Eloktronik terazi , elektrikli ocak , yeni nesil Beko marka yazar kasa ve post cihazı, Masa sandalye tabak, bardak gibi tüm malzemeler hazır ve temiz haliyle bırakılacaktır.
  • #3753727
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.