boluda bekara ful eşyalı kiralık müsstakil ev

boluda bekara ful eşyalı kiralık müsstakil ev

Karadeniz » Bolu » Bolu
250₺
  • 250₺
    Karadeniz » Bolu » Bolu
boluda bekara ful eşyalı kiralık müsstakil ev
 
boluda bekara ful eşyalı kiralık müsstakil ev boluda bekara ful eşyalı kiralık müsstakil ev boluda bekara ful eşyalı kiralık müsstakil ev boluda bekara ful eşyalı kiralık müsstakil ev
boluda ful eşyalı bekara kiralık müstakil ev Bolu merkez tepecik mahallesi Ahmet Baysal bulvarı üzerinde merkeze yaya 15 dakikada ulaşılır. Müstakil sakin bahçeli doğa içinde uygun bir konut. konutta devamlı sıcak su ve sınırsız internet mevcuttur. ısınma, elektrik, devamlı sıcak su, soğuk su masrafları kira bedelinin içindedir. konut eşyalı vaziyette oturuma hazırdır. sadece özel eşyalarınızla gelip güvenceli olarak kalabilirsiniz..kira bedelinin haricinde hiçbir masrafınız yoktur. kira ücreti kişi başına herşey dahil 250 tl dır.4 kişi rahat bir şekilde evde ikamet edebilir. karşılıklı anlaşma sağlanabilir. kendi eviniz gibi eşyaları kullanabilir yaşantınızı güvenli bir şekilde sürdürebilirsiniz. Otobüst durağına 5 dakikadır. ulaşım sıkıntısı yoktur. bütün servis arabaları geçmektedir. bekar uzman onbaşı ve çavuşların kalabileceği sakin bir mekan. daha bunun dışında istek ve arzularınız olursa karşılıklı konuşur anlaşırız. 24 saat telefonlarımdan iletişim kurabilirsiniz.
  • #4192328
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.