bodrumda kiralık yazlık ( 50.- tl)

bodrumda kiralık yazlık ( 50.- tl)

Ege » Muğla » Bodrum
50₺
  • 50₺
    Ege » Muğla » Bodrum
bodrumda kiralık yazlık ( 50.- tl)
 
bodrumda kiralık yazlık ( 50.- tl) bodrumda kiralık yazlık ( 50.- tl) bodrumda kiralık yazlık ( 50.- tl) bodrumda kiralık yazlık ( 50.- tl) bodrumda kiralık yazlık ( 50.- tl) bodrumda kiralık yazlık ( 50.- tl)
Villa tipi yazlığımız, Bodrum – Adabükü’nde, Güvercinlik – Boğaziçi (Tuzla) bölgesinde, Maya Tatil Köyü ve Flamingo Country Club arasındadır. Bodrum’a 30 ve hava alanına 15 km uzaklıktadır. Evimiz, 3 oda ve salon olup 150 m²’dir. Balkonlarla 200 m²’dir. Her katta muhteşem deniz manzarası vardır. Girişte salon, mutfak, WC ve pergoleli geniş balkon; 1. katta 3 oda, WC ve duş kabinli banyo; terasta geniş alan mevcuttur. Tüm pencere ve kapılar sineklikli PVC doğramadır. Giriş kapısı çeliktir. Güneş enerjili sıcak su sistemi sayesinde 24 saat sıcak su vardır. MEVCUT EŞYALAR: Koltuk takımı, NF Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, mini fırın, TV+uydu yayını (Çift çanak), kettle, tost makinesi, ütü, mutfak eşyaları ve ahşap masa- sandalye grubu mevcuttur. Yazlığımız, ağaçlı ve yemyeşil 250 m²’lik geniş bahçeye sahip olup, bahçede oturma minderleri, mangal yapma keyfi ve güneşlenme olanağı vardır. 300 üyeli site içerisindedir. Sitemize ait geniş ve çok özel plaj, yüzme havuzu, kafe, gazino, çocuk parkı ve market (12 ay açık) vardır. Sitenin 700 tonluk su deposu olup, su sorunu yoktur. Site içi dahili telefon bağlantısı mevcuttur. Site marketi evlere servis yapmaktadır. 6 kişi kalabilir. Haftalık veya aylık kiraya verilir. Balayı için uygundur. GÜNLÜK KİRA ARALIĞI : Ekim- Mayıs arası : 50-75.- TL; Haziran ve Eylül :75-100.- TL ; Temmuz ve Ağustos: 120-150.- TL.dir. Elektrik, su ve tüp gaz ücrete dahildir. Uzun kiralamada %20 tenzilat yapılır. Servis bedeli ve temizlik - bakım depozitosu alınır. Komisyon yoktur. Tel: E-mail:akici@yahoo.com Web: http://www.youtube.com/bodrum150 http://picasaweb.google.com/bodrum150
  • #2691235
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.