blue scottish fold dişi fawn british shothair dişi

blue scottish fold dişi fawn british shothair dişi

Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
1₺
blue scottish fold dişi fawn british shothair dişi
 
blue scottish fold dişi fawn british shothair dişi blue scottish fold dişi fawn british shothair dişi blue scottish fold dişi fawn british shothair dişi blue scottish fold dişi fawn british shothair dişi blue scottish fold dişi fawn british shothair dişi blue scottish fold dişi fawn british shothair dişi
CATTERY GOLDEN TÜRKİYE'NİN EN ÖZEL IRKLARI Türkiyenin en güzel ve en kaliteli kedi yavrularına sahip olmak ve yakından görmek için sizleri cattery golden da görmekten mutluluk duyarız. Satış Öncesi Hizmetlerimiz Alacağınız tüm yavrular uzman veteriner hekimler tarafından sağlık kontrolleri yapılmış pasaport kayıtlı ve günü gelen sağlık uygulamalarırı yapılmış yavrulardır. Yavrularımız ırkına özel bağışıklık güçlendirici, özel premium ıslak ve kuru mamalarla beslenmektedir. Konusunda uzman ekibimiz sadece yavrumuzu sahiplenene kadar değil , sahiplenme sonrasında da ihtiyaçınız olduğu her anda size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır. Petshop olmadığımızı hatırlatır, yavrularımızın fotoğrafları temsili değildir. Sahiplendirme Sonrası Hizmetlerimiz EĞİTİM, PANSİYON, VETERİNER HİZMETLERİMİZLEDE SİZLERLEYİZ. CATTERY GOLDEN'DA SEVİMLİ DOSTLARIMIZI ZİYARET EDERKEN KAHVEMİZİ İÇMEYE NE DERSİNİZ?
  • #4072402
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • GOLDEN CLASSIC TABBY BRITISH SHORTHAİR YAVRULAR

    ANNE ALTINDAN IRK VE SAGLIK GARANTILI YAVRULARIMIZ ANNE SÜTÜNDEN AYRILIP YENI YU ...

  • 500 TL BEYAZ BRİTİSH SHORTHAİR

    ANNE SÜTÜ İLE BESLENİYORLAR. EK GIDAYA BAŞLADILAR. ANNE SCOTTİSH BABA LONGHAİR B ...

  • SAĞLIK VE IRK GARANTİLİ VAN KEDİSİ YAVRULAR

    kendi evimde beslediğim van kedimin 5 adet yavrusu vardır.kuru mama yemeye başla ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.