beylikdüzü metrobüse yakın bayan ev arkadaşı açıklamayı iyi okuyunuz.

beylikdüzü metrobüse yakın bayan ev arkadaşı açıklamayı iyi okuyunuz.

Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
beylikdüzü metrobüse yakın bayan ev arkadaşı açıklamayı iyi okuyunuz.
 
beylikdüzü metrobüse yakın bayan ev arkadaşı açıklamayı iyi okuyunuz. beylikdüzü metrobüse yakın bayan ev arkadaşı açıklamayı iyi okuyunuz. beylikdüzü metrobüse yakın bayan ev arkadaşı açıklamayı iyi okuyunuz. beylikdüzü metrobüse yakın bayan ev arkadaşı açıklamayı iyi okuyunuz. beylikdüzü metrobüse yakın bayan ev arkadaşı açıklamayı iyi okuyunuz. beylikdüzü metrobüse yakın bayan ev arkadaşı açıklamayı iyi okuyunuz.
Merhaba, bu güne kadar adam gibi birini bulamadığım için bayan ev arkadaşı arıyorum. Evim metrobüse çok yakın. Avcılar ve hastane minibüs hatları evimin önünden geçiyor. Metrobüse 12 hastaneye 30 dakika yürüme mesafesinde. Ev 2+1, yeni binada, ıslak yerler seramik, kuru zemin laminant parkeli, çelik kapılı, kombili, internetli, Led TVden çay makinasına kadar tam eşyalı, eşyalarımın çoğunun ilk paketini ben açtım. Evim bekar evi değil, aile evi tarzında döşenmiştir. Gerçekten eve ihtiyacı olan, sadece evi değil, birbirimizin dertlerini ve sevinçlerini de paylaşabileceğimiz bir arkadaşlık Arıyorum. %77 engelli biriyim ama yemek hariç tüm işlerimi kendim yaparım. Benim misafirim, gelenim gidenin olmaz. Çünkü ben Diyarbakır yetimhanede büyüdüm. İşkence, küfür, dayak ve psikolojik baskı milyonu 1 liraydı. Çocuk yaşta kaçmak zorunda kaldım. Ama bu güne kadar hiç bir suça karışmadım, sicilimi suç dosyanın tertemiz tuttum. Ki bu yüzden, sayın kaymakamımız ile aramız abi kardeş, amca yeğen gibidir. Şu dünya maddiyat üzerine kurulmuş olsa da, ben bu düzene karşıyım. Hiç bir maddi güç huzuru ve gerçek dostluğu satın almaya yetmez. Şu zamanda erkek kuzene bile güven olmaz. Ama, ben size dilediğiniz şekilde güvence verebilirim. Aynızamanda savcılığa 1.derecede belge olarak sunabileceğiniz, ev arkadaşı olduğumuz sürece beni ipe götürecek belgeyi de imzalarım. Ben art niyetsiz, dürüstlükten ödün vermeyen, biriyim. Ve böyle benim gibi birini arıyorum. Kira + elektrik + su + doğalgaz + aidat ve internet için her ay 1100 lira ödüyorum. Maddi gücünüzü zorlamak, şu kadar vereceksiniz diye şart koşmak istemem. WhatsApplı facebooklu telefon numaram. Saygılarımla...
  • #4162151
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.