beylikdüzü innovia3 günlük kiralık daire 80tl

beylikdüzü innovia3 günlük kiralık daire 80tl

Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
80₺
  • 80₺
    Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
beylikdüzü innovia3 günlük kiralık daire 80tl
 
beylikdüzü innovia3 günlük kiralık daire 80tl beylikdüzü innovia3 günlük kiralık daire 80tl beylikdüzü innovia3 günlük kiralık daire 80tl beylikdüzü innovia3 günlük kiralık daire 80tl beylikdüzü innovia3 günlük kiralık daire 80tl beylikdüzü innovia3 günlük kiralık daire 80tl
Günlük ev kiralamanın çıkış noktası insanların kimlik kaydı yaptırmak istememesidir. Bu gün Beylikdüzünde bir çok konaklama firması çeşitli sebepleri bahane göstererek kimlik kaydı istemektedir. Misafirler doğal olarak kimlik kaydı yaptıracak isem otele giderim. Neden günlük ev kiralayayım şeklinde tepki gösteriyor. Ve çok haklılar ! Bu sebeple İnnovia günlük kiralık ev hizmetimizde kimlik kaydı, sözleşme ve hiç bir prosedür yok. Kendi eviniz gibi girip çıkabilir. Kimseye selam dahi vermezsiniz. Endişeniz olmasın. Bunun hiç bir güvenlik zafiyeti yoktur. Çoğu erkek kendisi için gerçekten özel olan kız arkadaşının kimliğini beyan etmek istemez. Yan taraftaki numaradan yılın 365 günü 24 saat bize ulaşarak hiç bir prosedüre takılmadan İnnovia günlük kiralık daire hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Dairelerimizin tamamı 1+1 olup innovia 3 b blok içerisinde yer almaktadır. İnnovia Günlük Kiralık Residence Hizmetinize sunmuş olduğumuz dairelerde tüm ev eşyaları standart olarak yer almaktadır. Mutfakta 2, 3 kişilik bir ailenin yada arkadaş grubunun ihtiyaç duyabileceği temel ekipmanlar bulunur. Bardak, tabak, tava, su ısıtıcı, çatal, kaşık gibi. Bunun dışında gelip düdüklü tencere, kazan talep etmeyiniz ağır kokulu yemekler yapmak yasaktır. İnnovia Günlük Kiralık Ev Fiyatları İnnovia günlük ev kiralama ücretlerimiz 80 TL ile 120 TL arasında değişmektedir. İletişim numaranızdan bizlere ulaşarak konaklama sürenizi belirtirseniz sizlere net bir fiyat söyleriz. Hijyen ve Müşteri Memnuniyetinin Ön Planda Tutulduğu Firmamızın Hizmetlerinden Faydalanmak ve Daha Detaylı Bilgi Almak İçinNumaralı Telefon Numarasından melih beye ulaşmanız yeterli olacaktır.
  • #3913620
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.