beylerbeyinde devren kiralık foto/film stüdyosu

beylerbeyinde devren kiralık foto/film stüdyosu

Marmara » İstanbul » Üsküdar
550₺
  • 550₺
    Marmara » İstanbul » Üsküdar
beylerbeyinde devren kiralık foto/film stüdyosu
 
beylerbeyinde devren kiralık foto/film stüdyosu beylerbeyinde devren kiralık foto/film stüdyosu beylerbeyinde devren kiralık foto/film stüdyosu beylerbeyinde devren kiralık foto/film stüdyosu beylerbeyinde devren kiralık foto/film stüdyosu beylerbeyinde devren kiralık foto/film stüdyosu
BEYLERBEYİ'NDE FOTOĞRAF VE FİLM ÇEKİMLERİ İÇİN KULLANILMIŞ, HALİ HAZIRDA ÇEKİMLER İÇİN KULLANILMAYA MÜSAİT; RESİMLERDE GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE İÇİNDE: GREEN BOX(YEŞİL PERDE)+ÇEŞİTLİ RENKLERDE FON PERDELERİ, IŞIK, KAMERA AKSESUAR VE BİLUMUM ÇEKİM MALZEMESİ BULUNAN.. AYRICA; POST PRODÜKSİYON, MONTAJ VE KURGU İŞLERİNİZ İÇİN İDEAL OLARAK KULLANABİLECEĞİNİZ; RAM KAPASİTESİ OLDUKÇA YÜKSEK, GENİŞ DEPOLAMA BİRİMLİ, ÇİFT EKRANLI KURGU/MONTAJ SETİ + 2 ADET OFİS BİLGİSAYARI(OFİS MALZEMELERİ) MEVCUT OLAN.. TOPLAMDA 200 METREKARELİK ALANA SAHİP, 30 METREKARE ASMA KATLI(OFİS VE PRODÜKSİYON İÇİN KULLANABİLİRSİNİZ), ÇEKİM HAZIRLIKLARI İÇİN KULLANABİLECEĞİNİZ KOSTÜM+MAKYAJ HAZIRLIK ODALI, İÇİNDE ÇAMAŞIR MAKİNASI DA BULUNAN TUVALET+BANYOLU VE ÇOK UYGUN KİRALI FOTO/FİLM STÜDYOSU DEVREN KİRALIKTIR. STÜDYO'NUN KİRASI 550 TL OLUP, DEVİR BEDELİ AYRICA GÖRÜŞÜLECEKTİR. İRTİBAT TELEFONUNDAN BİLGİ ALMANIZ ÖNEMLE RİCA OLUNUR. NOT:STÜDYO'NUN DEVREN KİRALANMASI TERCİHTİR, FAKAT;GÖRÜŞMEYE BAĞLI OLARAK İÇİNDEKİ MALZEMELER İÇİN DE AYRICA BİR FİYAT BELİRLENEBİLİR.
  • #4052817
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.