besi çifliğinden satılık acil süt inekleri

besi çifliğinden satılık acil süt inekleri

Marmara » Bursa » Mustafakemalpaşa
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Mustafakemalpaşa
besi çifliğinden satılık acil süt inekleri
 
besi çifliğinden satılık acil süt inekleri besi çifliğinden satılık acil süt inekleri besi çifliğinden satılık acil süt inekleri
05553ACİL SATILIK..İLETİŞİM: 17 ADET SÜTTEN CIKMIŞ BUZAĞLAR 8 ADET DİŞİ 9 ADET ERKEK BUZAĞLAR 2 İLE 4 AY ARASINDA 2 ADET SİMENTAL VE 3 ADET MONTOFON BULUNMAKTADIR SÜTTEN CIKMIŞ YEME YATIŞMIŞLARDIR MALLARIM KALİTELİ MAL VE CİFTLİK MALI TOPLAMA MAL DEĞİLLERDİR HEPSİ KENDİ CİFTLİĞİMDEN YETİŞMİŞLERDİR SEVK ROPORLARI VE TÜM AŞILARI İĞNELERİ HEPSİ YAPTIRILMIŞTIR SECME HAKKINA SAHİPSİNİZ FİYAT İSE 1500 İLE 1800 ARASINDA OLUP MAL BAŞINDA PAZARLIK EDİLECEKTİR 13 ADET TAZE DOĞUM YAPMIŞ İNEKLER SATILACAKTIR 6 ADET 1. DOĞUM SÜT ORTALAMASI 23 İLE 26 KİLO ARASINDADIR 7 ADET 2. DOĞUM SÜT ORTALAMASI 28 İLE 33 KİLO ARASINDADIR İNEKLER CİFTLİK MALIDIR CANLI AĞIRLIKLARI 500 İLE 600 KİLO ARASINDADIR İNEKLER GENCTİR DAHA 1 VE 2 DOĞUMUNU YENİ YAPTILAR İNEKLER MUAYER VERİLİR SAĞIMINA KATILABİLİRSİNİZ BOYLARI VE DURUMLARI 10 NUMARADIR TOPLU VE TEK TEKTE VERİLİR ARAÇ KONUSUNDADA YARDIMCI OLURUM HER NERESİ OLURSA OLSUN MOZOT PARASINA GÖNDERİLECEKİTİR LÜTFEN CİDDİ ALICILAR ARASIN SAYGILAR..
  • #4102657
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.