BAYAN ÖZEL ASİSTAN ARANMAKTADIR

BAYAN ÖZEL ASİSTAN ARANMAKTADIR

Ankara / Çankaya
 
*** Yurt içi ve yurt dışı çalışma ağımız olan Akıllı Ev Sistemleri alanında faaliyet gösteren ofisimize, tam zamanlı olarak çalışabilecek,

19-46 yaş aralığında, diksiyonu düzgün, giyimine özen gösteren, fiziği düzgün, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,

İş tanımı : İş yemekleri, seminerler, müşteri görüşmeleri, kişinin tüm aktivitelerini asiste edecek, randevu planlaması yapabilecek, öz güveni yüksek bayan olması gerekmektedir.

Sekreterlik ve Özel Asistanlık arasında ki farkı bilen, Tecrübeli yada Tecrübesiz ( yapabilirim diyen ), yoğun tempo'dan şikayetçi olmayacak çalışarak eğlenmesini bilen bayan aranmaktadır.

Şartlar ; Tüm sosyal haklar sağlanacaktır. Ssk( üst limit ) + Yol ( ehliyet ve aktif araç kullanımı var ise araç temin edilecek ) + Yemek + Maaş ( başlangıç ilk ay ) 4,500 (devam edilmesi durumunda ) 5,500 TL + Şirket hattı ve telefon + tüm özel giderler tarafımızdan karşılanacaktır.

Not : Uzun süreli çalışacak adayların iletişime geçmesi rica olunur.Tercihen bekar, ( evli ise) çalışmasına engel teşkil etmeyecek olan adayların, WHATSAPP VE SMS aracılığı ile başvuru yapması önemle rica olunur.Lütfen arama yapmayınız.Kısa süre içerisinde dönüş sağlanacaktır.
  • #4462566
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Eleman, iş
  2. Eleman arıyorum
  3. Ofis yönetimi, İdari işler
  4. Ankara
  5. Çankaya
  • Operasyon Müdürü

    Güvenlik Sektöründe faaliyet gösteren firmamızda çalışmak üzere aşağıdaki özelli ...

  • ERYAMAN BÖLGESİNDE OFİS İÇİNE İDARİ PERSONEL SEKRETER

    ANKARA MERKEZLİ TEMİZLİK İNŞAAT MALZ VE ELEKTRİK MALZ.ŞİRKETİMİZE İKNA KABİLİYE ...

  • mağaza müdürü aranıyor

    Perakendeciliğin dinamiklerine hakim olan, Stok sipariş yönetimine hakim, Karl ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.