Bateri Kursu

Bateri Kursu

İstanbul / Kadıköy / Bostancı Mah.
75₺
 
Bostancı lunaparkına yakın merkezi konumu ile anadolu yakasının yeni davul stüdyosu...

Bostancı Müzik Bateri Dersleri

Davul derslerimiz Eylül 2016 itibariyle başlamıştır. 10 yaş ve üzeri Bateri çalmak isteyen ve kendini geliştirmek isteyen herkes ücretsiz tanışma derslerimize katılabilir.

Dersler bire bir özel ders şeklinde yapılmaktadır.

Bateri Kursu Eğitim İçeriği

Bateri bir ritim enstrümanıdır ve dersler ağırlıklı olarak ritim çalışmaları ile geçer. Öğrencilerimiz dersin tamamını akustik davul setinde geçirir ve mümkün olduğunca setin tamamı kullanır.

Başlangıç aşamasında eğitim içeriği ; teknik detayları aksatmadan direkt amaca yönelik çalışmalar yaptırarak kısa sürede belirgin sonuçlar elde etmek üzerine kurulu. Bu sistem hem motive edici hem de kolay bir biçimde temel çalım zihniyeti hakkında bilgi vericidir. Bazı dersler Play – along (şarkı üzerine çalma) destekli uygulama ile geçer. Aşağıdaki videoda olduğu gibi :)

Ev Çalışmaları

İşin gerçeği hızlı bir şekilde ilerlemek ve iyi davul çalabilmek için ders dışında bolca teknik çalışmalar yapılmalıdır. Bunlar stick control başlığı altındaki çeşitli el egzersizleridir. Mutlaka dersin bir parçası olarak düşünülmeli ve kesinlikle ikinci plana atılmamalıdır.

Neden Bateri Dersi Almalıyım?

Neyi ne kadar çalışmanız gerektiğini en iyi daha önce bu aşamalardan geçmiş birileri bilebilir. Müzikte bir çok konu başlığı vardır. bazıları birbirleriyle direkt bağlantılır. bazı konular ise birbirleriyle birleştirilebilir. Doğru bir sıralama ile ilerlemek , çalışırken yapacağınız hatalara anında müdahele edilmesi oldukça önemlidir. Yanlış alışkanlıklar edinmeden sistemli bir şekilde ilerlemek için mutlaka ders alın.

Bateri Eğitimi Süreci

En sık gelen sorulardan biri de "ne kadar zamanda bateri çalmayı öğrenirim?" sorusu. Sorunun gerçek cevabı "sen ne kadar çalışacaksın?" olmasına rağmen tatmin edici olmadığı için şöyle diyebiliriz : Ortalama 6 ay ile 1 yıl arasında en önemli konuların kabası alınmış ve bir çok şeyden haberiniz olmuş oluyor. Tavsiyemiz iki okul dönemi süresince eğitime devam etmenizdir. Böylelikle hem geride kalanları hatırlamış hem de basit örneklerin üzerine daha detaylı çalışmalar yaparak öğrendiklerimizi pekiştirmiş oluyoruz. Bizim amacımız öğrencilerimizi nota bilgisi gelişmiş, farkındalıkları artmış, bilinçli, kendi eksiklerini görebilecek seviyeye taşımaktır.

Eğitmen : Tuna Karaman

1983 istanbul doğumlu. Müzik hayatına aktif olarak 1999 yılında Cengiz Selami Sevinç’ten aldığı dersler ile başladı. İki yıllık eğitiminin ardından çeşitli gruplarla sahne almaya başladı.2004 yılında kendi çalışma atölyesini açtı. Marmara Üniversitesi ve İstanbul Aydın Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi dahil olmak üzere bir çok kurumda eğitimci olarak görev alan Tuna Karaman şu anda çeşitli grup ve sanatçılarla müzik çalışmalarına devam ederken Bostancı davul stüdyosunda bilgi ve tecrübelerini öğrencileriyle paylaşmaktadır.

Dersler haftanın 1 günü 1 saat bire bir özel ders şeklinde yapılır. Ders ücreti aylık toplam 4 ders ( 4 saat ) için 300 tl. dir.

www.bostancimuzik.com
  • #4459342
  • Harita
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Özel ders
  2. Müzik ve Enstrüman
  3. İstanbul
  4. Kadıköy
  5. Bostancı Mah.
  • Gitar, keman ve bağlama dersi

    Faydalı bir yöntemle kısa sürede öğrenme İletişim: 0552 207 24 08 ...

  • gitar dersi

    aydın merkezde klasik gitar kursu vereceğim ...

  • dj kursu (ücretsiz!)

    13 yıldır Dj olarak çalışmaktayım.Yüzlerce organizasyon da performans sergiledim ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Harita
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.