balıkesirde satılık kelepir yatırımlık müstakil ev

balıkesirde satılık kelepir yatırımlık müstakil ev

Marmara » Balıkesir » Balıkesir
325.000₺
  • 325.000₺
    Marmara » Balıkesir » Balıkesir
balıkesirde satılık kelepir yatırımlık müstakil ev
 
balıkesirde satılık kelepir yatırımlık müstakil ev balıkesirde satılık kelepir yatırımlık müstakil ev balıkesirde satılık kelepir yatırımlık müstakil ev balıkesirde satılık kelepir yatırımlık müstakil ev balıkesirde satılık kelepir yatırımlık müstakil ev balıkesirde satılık kelepir yatırımlık müstakil ev
230m2 ev içi 2387m2 arsa alanı. sömine-bahçede 2 adet yüzme havuzu -mevye veren onlarca ağaç -avrupa çim otomatik sulama 2 adet bahçede barbekü -3 araçlı özel garaj -müstakil yüksek giriş villa tipi dizayn tavanlar komple ahşap kaplama yerler tüm odalar laminant döşeli ısıtma kalorifer+yerden ısıtma+şömine ısıcam eve uygun olarak ahşap görünümlü pimapen vardır. deprem projeli olarak kaya oyularak yapıldı. Ytong tarafından inşaa edildi. sadece arsasıbin liradır şuan civarda geçen arsa fiyatlarıdır. yeni yapılan istanbul-izmir otobanına 300mt. uzaklıkta balıkesir merkez yeniköy mahallesi. merkez çarsıya uzaklığı tam 17-18 km dir. uzaklığı sorun edenler aramasın lütfen. şuanki banka expertiz değeri 450bin çıkmaktadır. konum itibarı ile 2-3 sene içinde ciddi değer kazanıcaktır. krediye uygun detaylı bilgi isterseniz gelip görmek isterseniz numaralarımızdan ulaşabilirsiniz.
  • #4034975
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.