BAKIRKÖY Kiralık bobcat

BAKIRKÖY Kiralık bobcat

İstanbul / Bakırköy / Ataköy 1. Mah.
11₺
 
Kiralık bobcat mini jcb kepçe 1cx iş makinası hakkında bilgi ve kiralama hakkında bilgi edinebileceğiniz tüm bilgiler bu yazımızın içinde yer almakdadır.Bobcat mini yükleyici kepçe ve iş makinası temel özelikler bakımında üstün donanımlara sahipdir,kiralık bobcat bobcat kiralama iş makinası kepçe peyzaj,dar alanlarda moloz ve kazı işlemleri yapma,Daha büyük iş makinalarının giremediği mekanlara girerek yaklaşık olarak 20 kışının yapacağı işleri mini kepçe bobcat iş makinası kepçeyle yapabilirsiniz.

BAKIRKÖY Kiralık bobcat

Bobcat kiralama mini kepçe bobcat makinamızı kulanabilecegimiz basşlıca iş kolaraşı şunlardır,peyzaj alanlanrında kullanılan bobcat,kiralık bobcat inşaat alanları,otopark ve çok katlı işyerleri,ve son olarak bobcat dar alan ve diğer iş makinalarının giremediği yerlerdir.

BAKIRKÖY Kiralık bobcat

İş makinamıza takılabilen aparatlar kısaca bobcat,mini bobcat,kiralık bobcat,bobcat kiralama,bobcat kiralık fiyatları şunlardır.bobcat iş makinamıza kazıyıcı aparatı takılabilmekdedir,bobcat mini kepçemize kırıcı aparatı takılabilmekdedir,kiralık bobcat bobcat kiralama,mini kepçe bobcat servisimizden iş makinası kiralama istedinizde yukarda saydımız aparatlara ihtiyaç duyuyorsanız mutlaka artı olarak kiralayacanız bobcat mini kepçe mızın yanında isteyiniz .

Başlıca hizmet verdimiz ilçlere şunlardır,

Şirket bünyemizde mevcut diğer iş makinaraımızda şunlardır,

Kiralık bobcat,bobcat kiralama,kepçe kiralama,kiralık kepçe,kiralık mini kepçe,mini kepçe kiralama,kazıyıcılı bobcat,kiralık mini yükleyici,mini kazıcı,

Servisimiz İstanbul genelinde hizmet vermede olup 7 gün 24 saat hizmet vermekdedir,sizlerde servisimizde hizmet almak bilgi istemek için iletişim bölümünden bize ulaşabılırsınız.
  • #4402088
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Vasıta, Araç
  2. Tarım ve İş makinaları
  3. Kiralık
  4. İş makinesi
  5. Beko loder (Kazıcı-Yükleyici)
  6. Bobcat
  7. İstanbul
  8. Bakırköy
  9. Ataköy 1. Mah.
  • DRENAJ UYGULAMA CEVREDUZENLEME BİNA ETRAFLARINA DRENAJ MİNİ KEPCE KİRA

    05397615232 ATASEVER İNŞAAT BURSA NİN HER YERİNDE MINI EKSKAVATORLERLE KAZI KIRI ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.