aydın merkezde günlük kiralık daire

aydın merkezde günlük kiralık daire

Ege » Aydın » Girne
90₺
  • 90₺
    Ege » Aydın » Girne
aydın merkezde günlük kiralık daire
 
aydın merkezde günlük kiralık daire aydın merkezde günlük kiralık daire aydın merkezde günlük kiralık daire aydın merkezde günlük kiralık daire
AYDININ MERKEZİ YERİNDE GENEL OLARAK HASTANELERE, ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNE YAKIN ULAŞIM SORUNU OLMAYAN RAHAT VE GÜVEN İÇİNDE KONAKLAMA YAPABİLECEĞİNİZ 1+1, 2+1, 3+1 FULL EŞYALI GÜNLÜK VEYA DAHADA UZUN SÜRELİ KİRALIK DAİRE.FUAR KATILIMLARINIZDA...İŞ SEYAHATLERİNİZDE...ARKADAŞLARINIZLA HOŞ VAKİT GEÇİRMEK İSTEDİĞİNİZDE...KENDİNİZİ EVİNİZDE HİSSEDEBİLECEĞİNİZ RAHAT BİR ORTAM... İHTİYAÇLARINIZI BİR TELEFONLA KARŞILAYABİLECEĞİNİZ MERKEZİ KONUMDA DAİRE... GÜVEN HİJYEN VE KONFOR ÖNCELİĞİMİZDİR... 2 KİŞİLİK, 3 KİŞİLİK VE 4 KİŞİLİK DAİRELERİMİZ MEVCUTTUR Dairelerimizde ısınma sistemi, klima, merkezi sistem, tv, uydu sistemi Banyo ve mutfaklarında 24 saat sıcak su, saç kurutma makinası Mutfaklarında buzdolabı, kettle, ocak, ve detaylı mutfak malzemeleri. KONAKLAMAK İÇİN HERHANGİ BİR ŞART YOK EK ÜCRET YOK, TEMİZLİK ÜCRETİ YOK RESİMLER EVİN ORİJİNAL FOTORAFLARIDIR.
  • #3799570
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.