autocad dersi, solidworks dersi, 3ds max dersi

autocad dersi, solidworks dersi, 3ds max dersi

Akdeniz » Mersin » Mezitli
Görüşülür
  • Görüşülür
    Akdeniz » Mersin » Mezitli
autocad dersi, solidworks dersi, 3ds max dersi
 
autocad dersi, solidworks dersi, 3ds max dersi autocad dersi, solidworks dersi, 3ds max dersi autocad dersi, solidworks dersi, 3ds max dersi
Autocad & Solidworks Eğitimi Mersin AUTOCAD ve SOLİDWORKS DERSİ * Eğitim süresi 32 saattir(16 ders). Haftanın 3 günü, günde 2 saat olduğundan dolayı 1, 5 ay sürmektedir. * Saat tahmini olarak verilmektedir. Öğrencilerin hızına bağlı olarak değişebilir. Ayrıca öğrenci eğitimini tamamlanmadan kurs bitmez. * Görmüş olduğunuz derslerin notları ve videoları verilmektedir. * Eğitim sadece Mersin'de verilmektedir. * Özel ve Grup dersleri bulunmaktadır. * Gruplar 2-6 kişilik olarak oluşturulabilir. * Ödemeler 2 parça olarak yapılabilir. * Bilgi almak içinveyanumaralı telefondan ulaşabilirsiniz. DERS MÜFREDATI AUTOCAD * Autocad'e Giriş * Draw Komutları * Modify Komutları * Görünüm ve Diğer Çalışma Ayarları * Hatch (Tarama) İşlemleri * Dimension İşlemleri * Text İşlemleri * İzometrik Perspektif Çizimi * Solid Katı Modele Giriş * Çıktı Ayarları ve Çıktı Almak SOLİDWORKS * Program Arayüzü ve Menüler * Sketch Taslak Çizimi * Katı Modelleme Modülü * Yüzey Modelleme Modülü * Montajlama Modülü * Teknik Resim Alma * Sac Metal Modülü * Toolbox Hazır Nesne Kullanımı 3DS MAX & VRAY DERSİ * Dersler mimari ağırlıklı anlatılmaktadır. * Eğitim süresi 48 saattir(24 ders). Haftanın 2 günü, günde 2 saat olduğundan dolayı 2, 5 ay sürmektedir. * Eğitim esnasında model, kaplama vs... yaklaşık 200GB içerik verilmektedir.
  • #3937321
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.