atık yağ mobil tesisi rafineri makina baran geri dönüşüm

atık yağ mobil tesisi rafineri makina baran geri dönüşüm

G.Doğu Anadolu » Gaziantep » Nizip
Görüşülür
  • Görüşülür
    G.Doğu Anadolu » Gaziantep » Nizip
atık yağ mobil tesisi rafineri makina baran geri dönüşüm
 
atık yağ mobil tesisi rafineri makina baran geri dönüşüm atık yağ mobil tesisi rafineri makina baran geri dönüşüm atık yağ mobil tesisi rafineri makina baran geri dönüşüm
Barankazansanayi.com Firmamız 2009 yılında kurulmuş ve kısa zaman zarfında büyük işler yapmış kendi bünyesinde yükselmiş bir firmadır. Sektörün önde gelen firmalarıyla çalışan kalitesinden kesinlikle taviz ve ödün vermeyen kendine has kaliteli elemanlarıyla sizlere hizmet vermekten gurur duyar. Üretim politikası olarak; kaliteyi, müşteri memnuniyetini, devamlı eğitimi, gelişmeyi ve verimliliği benimseyen Barankazansanayi, sektöründe söz sahibi markalardan biri olmayı başarmıştır. Kalite yönetim sistemi ile ulusal ve uluslar arası platformda "sürekli gelişmeyi ve büyümeyi" hedeflemekte olan barankazansanayi, oluşturmuş olduğu güvenin ve bu güvenin simgesi haline gelen kalite sürekliliğini sağlamayı ilke edinmiştir. Ham petrol makinası ham petrol tesisi ham petrol rafinerisi ham petrol ayırstırma tesisi ham petrol disilasyonu ham petrol mobil tesisi petrol makinası petrol tesisi petrol rafinerisi petrol ayrıştırması petrol disilasyonu petrol mobil tesisi petrol mobil tesisi benzin tesisi motorin tesisi atık yag rafinerisi atık yag tesisi atık yag makinasi atık yag geri dönüşüm madeni atık yag rafinerisi madeni atık yag tesisi madeni atık yag makinası madeni atık yag geri dönüşüm İletişim Bilgilerimiz Firma Ünvanı : Baran Kazan Sanayi Adres : Sanayi Sitesi 6. Cad. No:13 barantanker@hotmail.com Telefon :9 2763 Fax :
  • #4129346
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.