assos a 15 dk.gizli cennet sokakağzında 4 1 yazlık ev

assos a 15 dk.gizli cennet sokakağzında 4 1 yazlık ev

Marmara » Çanakkale » Ayvacık
200₺
  • 200₺
    Marmara » Çanakkale » Ayvacık
assos a 15 dk.gizli cennet sokakağzında 4 1 yazlık ev
 
assos a 15 dk.gizli cennet sokakağzında 4 1 yazlık ev assos a 15 dk.gizli cennet sokakağzında 4 1 yazlık ev assos a 15 dk.gizli cennet sokakağzında 4 1 yazlık ev assos a 15 dk.gizli cennet sokakağzında 4 1 yazlık ev assos a 15 dk.gizli cennet sokakağzında 4 1 yazlık ev assos a 15 dk.gizli cennet sokakağzında 4 1 yazlık ev
Yolunuzun üzerinde Koyunevi Köyü tabelasını görene kadar devam edin. Bu tabelayı gördüğünüzde Sokakağzı'na ulaşmak için sayılı dakikalarınız kalmış demektir. Köyün hemen solundan geçen yolun sonunda işte sizi o harika manzara selamlar. Her yer karşıdaki Midilli adası, Sokakağzı, Sokakağzı'nın sahili, Midilli ve Sokakağzı arasında sıkışıp kalmış Ege Denizi mest eder sizleri. Bir tepeden ineceğiniz Sokakağzı uzun bir kumsalı ile hoşgeldin der sizlere. Sokakağzı'nın girişinden itibaren konaklama tesisleri ve bir kaç restaurant göze çarpar. Bu işletmelerde de sıcacık Ege insanları karşılar sizi..BU İNSANLARDAN BİRİRDE BİZİZ..EVİMİZ 4 ODALI 3 BANYOLU 8 YATAKLI.DENİZE 500 MT.MESAFEDEDİR.(2 KATLIDIR.2.KATI KİRALIKTIR)HARİKA BİR MANZARAYA SAHİPTİR.EVİN İÇİ TERTEMİZ, VE TÜM MUTFAK EŞYALARINA SAHİPTİR..SİZ ÖZEL EŞYALARINIZI ALIP GELİN.KOCAMAN BİR BAHÇEMİZ VAR.MANGALIDA VERİYORUZ..SESSİZ SAKİN BİR TATİL İSTEYENLER, KAFA DİNLEMEK İSTEYENLER, KİTAP OKUMAKTAN HOŞLANANLAR, YÜRÜYÜŞ YAPMAYI SEVENLER, MİS GİBİ HAVASINDA DİNLEMEK, VE HARİKA DENİZİNDE YÜZMEK İSTEYENLER, , SİZLERİ BEKLİYORUZ..HAFTALIK ÜCRETİMİZ RAMAZAN AYI İÇİN 1250 LİRADIR..
  • #3114074
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.