asma tavan ustası izmir, alçıpan ustası izmir yasin usta, alçı sıva ustası izmir

asma tavan ustası izmir, alçıpan ustası izmir yasin usta, alçı sıva ustası izmir

İzmir / Gaziemir / Atatürk Mah.
 
asma tavan ustası izmir, alçıpan ustası izmir yasin usta, alçı sıva ustası izmir asma tavan ustası izmir, alçıpan ustası izmir yasin usta, alçı sıva ustası izmir asma tavan ustası izmir, alçıpan ustası izmir yasin usta, alçı sıva ustası izmir asma tavan ustası izmir, alçıpan ustası izmir yasin usta, alçı sıva ustası izmir asma tavan ustası izmir, alçıpan ustası izmir yasin usta, alçı sıva ustası izmir asma tavan ustası izmir, alçıpan ustası izmir yasin usta, alçı sıva ustası izmir
Asma tavan¸dekoratif bir görünüm, ses ve ısı yalıtımı sağlamak amacı ile yapılan, taşıyıcı sistem ve taş yünü, metal gibi kaplamalardan oluşan bir yapı elemanıdır. Yapılarda tavandaki kötü veya hoş durmayan görüntüyü önlemek amacıyla asma tavan uygulamasına ihtiyaç duyulmuştur. Örneğin düşük döşeme, tesisat boruları vb. gibi durumlardan ortaya çıkan görüntü bozukluklarında asma tavan yapımına ihtiyaç duyulur.

Dünyada ve Türkiyeâ de bir çok yapıda asma tavan uygulaması yapılmaktadır. Özellikle bürolar, mağazalar, hastaneler, kamu hizmet binaları vb. halka açık olan yerlerde estetik açısından yapılmaktadır.

Günümüzde gıda ve sağlık sektörlerinin uymak zorunda oldukları şartnamelerde asma tavandan çok iyi derecede sağlık ve güvenlik özellikleri talep edilmektedir. Diğer taraftan elektronik, fiberotik, ilaç ve bilgisayar sistemlerinde özel Class 100 temiz oda şartları ve çevreci uygulamalar aranmaktadır.

Asma tavanlar bazen koridorlar gibi, teçhizata ulaşmak için plakların sık sık sokulduğu alanlarda çok fazla kötü kullanılmakta ve darbeye maruz kalmaktadır. Bu nedenle darbe dayanımına ve ürünlerin uzun ömürlü olmasına ayrı bir önem verilmektedir.

Asma tavanların hızlı yapılan binalar, aralıkla ısıtılıp soğutulan binalar, insan yoğunluğunun çok olduğu binalar, binaların dışa açık yerleri gibi alanlarda daha çok rutubete dayanmaları gerekmektedir.

Asma Tavan Arasına Ulaşım Nedenler estetikten güvenliğe değişebilir. Asma tavanlar servis borularına ve elektrik tesisatına ulaşılmasını sağlar. Böylece telefon, havalandırma, klima, ısıtma, yangın algılayıcı ve sprinkler gibi servis elemanlarına ulaşmış olur.

Tasarım Asma tavanlar ayrıca eski tavanlardaki çatlak leke ve hasarları da kaplar. Asma tavanların montajı, sökülmesi ve temizlenmesi kolay, hızlı ve ekonomiktir. Asma tavanlar en iyi aydınlatma seçeneklerini sunar. Asma tavan da aydınlatmanın en iyi yapılmasında ve enerji tasarrufunda kritik rol oynamaktadır. Asma tavanlar sesi yutar ve gürültüyü azaltır.

Akustik Gürültünün azaltılması çalışma verimliliğini ve konforu arttırır. Yüksek ses yutma özelliğine sahip malzemelerden üretilen asma tavanlar gürültüyü azaltır ve belirlenmiş kriterlere uygun olacak şekilde odadan odaya ses yalıtımını arttırır.

rtibat Tel: 0531 766 90 54 Yasin usta

E mail: mertce-dekorasyon@hotmail.com

İzmir ve çevresinde garantili ve sözleşmeli olarak çalışmaktayız.
Boyacı

Duvar kağıdı

Dış cephe boya

İç cephe boya

Alçı kartonpiyer

Alçı

Alçı sıva

Alçıpan asma tavan

Alçıpan bölme duvar

Betopan

Kartonpiyer

Kemer

Niş

Sütun

Banyo, mutfak dekorasyon

Banyo dekorasyonu

Banyo dolabı

Buhar odası

Duş kabin

Hazır mutfak

Jakuzi tamiri

Küvet kurulumu

Mutfak dekorasyonu

Mutfak dolabı

Mutfak tezgahı

Yalıtım ve Mantolama

Dış cephe kaplama

Isı yalıtımı

Mantolama

Nem & Rutubet yalıtımı

Ses yalıtımı

Su yalıtımı

Söve

Yangın yalıtımı

Çatı tamiri

Çatı yalıtımı

Çatı yapımı

  • #4013062
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Servis ve Hizmetler
  2. Ev tadilat, İnşaat dekorasyon
  3. İzmir
  4. Gaziemir
  5. Atatürk Mah.
  • boya ustası izmir, alçı sıva ustası izmir yasin usta, desenli boya ustası izmir

    Tüm boya badana işlerinizde Bizimle iletişime geçtiğiniz gün anında ücretsiz keş ...

  • KİRALIK MOBİL HİDROLİK KIRICI kompresör , hilti kiralık beton kırma

    KİRALIK MOBİL HİDROLİK KIRICI MOBİL KIRICI HİDROLİK KIRICI KİRALIK KOPMRESÖ ...

  • taksitle Komple Ev tadilatı mutfak, banyo, bina mantolama, dekorasyon işleri

    Gebzeden Avcılara kadar tüm istanbul ilçelerinde hizmet gösteren firmamız mayıs ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.