armutlu ve gemlik - cınarcık arasında plajda yelken motel

armutlu ve gemlik - cınarcık arasında plajda yelken motel

Marmara » Yalova » Yalova
10₺
  • 10₺
    Marmara » Yalova » Yalova
armutlu ve gemlik - cınarcık arasında plajda yelken motel
 
armutlu ve gemlik - cınarcık arasında plajda yelken motel armutlu ve gemlik - cınarcık arasında plajda yelken motel armutlu ve gemlik - cınarcık arasında plajda yelken motel armutlu ve gemlik - cınarcık arasında plajda yelken motel armutlu ve gemlik - cınarcık arasında plajda yelken motel armutlu ve gemlik - cınarcık arasında plajda yelken motel
YELKEN PANSİYONDENIZ VE ORMANIN HAKIM OLDUĞU FISTIKLI KOYU KANAL AVRUPANIN TERCİHİ YİNE YELKEN MOTEL.KANAL AVRUPA YELKEN MOTEL TANITIM FİLMİ >>>>>>>>>>>>> ; Motelimiz 24 Saat Kamera Sistemi ile korunmaktadır. Yelken-pansiyon@hotmail.com Sitemiz üzerinden bize ulaşarak ön rezervasyon yaptırabilir, en güncel fiyat listelerine bakabilir, pansiyonumuzu daha yakından tanıyabilirsiniz. Tv, Buzdolabı, Sınırsız internet keyfi, 80 kanal izleme ayrıcalığı, Mini Mutfak, Teras Katımızda Muhteşem Manzara karşısında Nargile ve Muhabbet Keyfi, Bahçemizde Mangal , Hamak ve 24 saat sıcak su. Pansiyonumuz geçen senelerdeki üstün başarısından ve hizmetlerinden dolayı Yıldızlar alarak MOTEL ünvanı almıştır. Denize bir kaç adımda gidebileceğiniz Motelimiz ; temiz , konforlu, düzenli ve cıvıl cıvıl odaları ; içten sıcak ve hayalinizce bir ortam yakalayabileceğiniz sahipleri ve her yaştan insanın unutulmuyacak anıları yaşayacağınız nezih keyfiyle hizmetinizdedir. Motelimizi daha yakından tanımak için Kanal Avrupa Yelken Motel Tanıtım videosunu izliyebilir , Foto Galeri sayfasından motelimizi daha yakından tanıyabilir Ulaşım sorununu nasıl yapacağınız hakkında bilgi alabilir yorum sayfamıza girerek pansiyonumuz hakkında yapılan yorumlara bakabilirsiniz. YELKEN MOTEL 101 yatak kapasitesine sahip olup toplam 28 odaya sahiptir. Bahçemiz 800m2 olup bahçe içerisinde erik, mandalina, dut.zeytin ağacı ve palmiye ağaçları bulunmaktadır. Denize sadece 10-15m uzaklıktadır, isteyen müşterilerimiz pansiyonumuza sadece 10dk kadar uzaklıkta olan kaplıcalara gidebilirler. odalarımızda 3-4 , isteğe bağlı 5 yatak, TV, BUZDOLABI, DUŞ & WC ve 24 saat sıcak su mevcuttur. Sabahları üzüm ve erik Ağacının, rengarenk çiçeklerin süslediği bahçemizin en yeşil avlusunda kahvaltınızı yaparak yeni güne huzurla başlayacaksınız ; denizden geldikten sonra veya akşam yemeğinizden sonra Türk kahvesi , özel nargilesi yada semaver ile tatilinizin dahada güzelleşmesini sağlıyabilirsiniz. Bahçemizde bulunan erik ağacının altındaki hamakta saatlerce uzanıp bu derin sessizlik ve yeşil cennet içerisinde ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Pansiyonumuz tabiki 5 yıldızlı büyük bir otel yani tesis değil . her yerde bulamayacağınız dost sıcaklığını garanti edebiliriz.
  • #3477023
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.