antalyadan kuru yonca, saman ve pelet

antalyadan kuru yonca, saman ve pelet

Akdeniz » Antalya » Antalya
Görüşülür
  • Görüşülür
    Akdeniz » Antalya » Antalya
antalyadan kuru yonca, saman ve pelet
 
antalyadan kuru yonca, saman ve pelet antalyadan kuru yonca, saman ve pelet antalyadan kuru yonca, saman ve pelet antalyadan kuru yonca, saman ve pelet antalyadan kuru yonca, saman ve pelet antalyadan kuru yonca, saman ve pelet
Kemirgenlerimiz için vazgeçilmez besin kaynağı olan kuru yonca paketlerimiz satışa hazırdır. Kemirgen bakımı ile ilgili anahtar maddeler kuru yonca ve samandır. Kemirgenlerin her zaman yaşadıkları yerde bol bol (tercihen sınırsız) bulunmaları gerekir. Çok kısa kesilmemiş, uzun kuru yonca ve samanların kemirgenler için bir çok faydası vardır: öncelikle sindirim sistemini mükemmel çalıştıran doğal gıdalardır. Sert yapısından dolayı doğal diş bileyicisidirler ve diş sağlığı için de son derece yararlıdırlar. Kalsiyum açısından zengin olan kuru yonca sevimli dostlarımız için olmazsa olmaz bir gıdadır. Temininde sıkıntı yaşanan kuru yonca gıdasını siz değerli dostlarımıza pratik bir şekilde ulaştırmaktan mutluluk duyarız. Yarımşar kiloluk aç-kapat paketler halinde satışımız başlamıştır. Bütün sorularınız ve merak ettikleriniz için iletişime geçebilirsiniz.
  • #3520340
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.