antalyada satılık bahçeli dubleks ev

antalyada satılık bahçeli dubleks ev

Akdeniz » Antalya » Yeşilbayır
450.000₺
  • 450.000₺
    Akdeniz » Antalya » Yeşilbayır
antalyada satılık bahçeli dubleks ev
 
antalyada satılık bahçeli dubleks ev antalyada satılık bahçeli dubleks ev antalyada satılık bahçeli dubleks ev antalyada satılık bahçeli dubleks ev antalyada satılık bahçeli dubleks ev antalyada satılık bahçeli dubleks ev
Antalya'nın gelişmeye açık tek alanı kuzey yıldızı Döşemealtı ilçesi Yeşilbayır mahallesinde satılık dubleks bahçeli ev. Eşyalı veya eşyasız satılıktır. Ev 192 metrekare. 4 oda bir salon, 2 banyo, mutfak, tuvalet ve kilerden ibarettir. Üst katta bir balkon, alt katta üstü kapalı bir veranda mevcuttur. Evde güneş enerjisi mevcuttur. Müstakil tapu olup kat irtifakı tesis edilmiştir. İnşaatı 2007 yılında başlamış 2009 yılı başında bitirilerek ruhsatı alınmıştır. Arsa 580 metrekare olup köşe arsadır. Doğu kısmı 15m. ve güney kısmı 10m. yoldur. Güney kısmı 6000 metrekare yeşil alandır. Antalya Burdur yoluna 1km mesafede, pazar yerine yürüme mesafesindedir. Çevresinde Antalya Yusuf Ziya Öner fen Lisesi, İMKB Turizm otelcilik lisesi, Huzur evi, Yeşilbayır küçük sanayi sitesi vardır. Belediye otobüsüyle ulaşım mevcuttur. Konyaltı plajına 15 km mesafededir. Bahçede çok çeşitli ağaç bulunmaktadır, her mevsim bahçede meyveli ağaç bulunmaktadır. Ağaçlar 3 ila 8 yaş arasındadır. Mevcut ağaçlar şunlardır. 3 limon, 2 portakal, 1 greyfurt, 2 mandalina, 2 incir, 1 ayva, 3 nar, 3 badem, 5 zeytin, 1 kayısı, 3 şeftali, 1 trabzon hurması, 3 badem, 1 ceviz, 2 malta eriği, 4 çeşit erik, 2 kara dut ve 3 goji berry. Çok çeşitli üzüm asması, böğürtlen, gül ve çeşitli çiçek vardır. Şifalı bitkilerden kuşkonmaz, hint ginsengi, nane, adaçayı, biberiye, enginar mevcuttur. Bahçede inşaat demirlerinden yapılmış, naylonla kaplanabilen 10 metrekare mini bir sera ile metalden imal edilmiş, 2 metrekare tavuk kümesi, basit tahtadan çakılmış 3 metrekare tavuk kümesleri mevcuttur. Bahçede asmalar için profil demirden çardak yapılmış, ve zemin seramikle kaplanmıştır. Ayrıca evin çevresi 80 cm genişliğinde seramik ile kaplanmıştır.
  • #3874270
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.