antalyada sahibinden, satılık, kelepir daire, yeni 2 1=90m2

antalyada sahibinden, satılık, kelepir daire, yeni 2 1=90m2

Akdeniz » Antalya » Muratpaşa
Görüşülür
  • Görüşülür
    Akdeniz » Antalya » Muratpaşa
antalyada sahibinden, satılık, kelepir daire, yeni 2 1=90m2
 
antalyada sahibinden, satılık, kelepir daire, yeni 2 1=90m2 antalyada sahibinden, satılık, kelepir daire, yeni 2 1=90m2 antalyada sahibinden, satılık, kelepir daire, yeni 2 1=90m2 antalyada sahibinden, satılık, kelepir daire, yeni 2 1=90m2 antalyada sahibinden, satılık, kelepir daire, yeni 2 1=90m2 antalyada sahibinden, satılık, kelepir daire, yeni 2 1=90m2
Antalya, Murat Paşa Belediyesine Bağlı, Muratpaşa Mahallesi, Real ve Haşim İşmerkezi, Tiyatro binası yakını, Ulaşım, tren, otobüs, metrobüs duraklar yakın, okul, sağlıkocağı, supermarket, Bankalar yakın, 1 Yıllık Yeni Binada 90 M2, 3.ncü Kat da 2 oda 1 salon, Ayrı Büyük Mutfak, ve 2 Tuvalet, Banyo Ayrı, Büyükçe Balkonu Salon ve Mutfağa açılır, pimapen kapılı, .cephesi, Doğu, Güney, Batı Cepheli olup sabah dan akşama kadar güneş almakdadır. Otoparkı geniş ve kullanışlıdır.Önü çok açık hiç kapanamaz, Apartmana ait sığınak, odunluk deposuda mevcuttur. Salon ve odalar Laminant parke, dıvarlar plastik boya, odalar, salon ve mutfak hertarafı kartonpiyer yapılı, pencereler pimapen, dışkapı çelik kapı, Banyo ve Tuwalet tavana kadar kalebodur seramik, Mutfak çok büyük oda gibi büyük, mutfak dolapları yeterli yaptırıldı, GÜNISI Yeni Yaptırıldı, Salona 12000 btü.lük klima yeni takdırıldı 7 yıl garantilidir.Öğretmen Sahibiyim . bana ulaşılarak detaylı bilgi de alınabilir. 2+1=90m2 dir. Fiyatı: 109000tl.pazarlık var, Araçla, arsaylada, kısmi takaslanabilir, Krediyle satmayı düşünmüyorum, tlf:
  • #3378444
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.