ANTALYA DİGİTURK YETKİLİ BAYİ VE TEKNİK SERVİS

ANTALYA DİGİTURK YETKİLİ BAYİ VE TEKNİK SERVİS

Antalya / Muratpaşa / Zerdalilik Mah.
 
UYDU-TELEVİZYON -PLAZMA-LCD-LED-TV TAMİR SERVİSİ

Firmamız 1991 yılından beri elektronik sektöründe siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir.Alanında deneyimli ekibiyle Antalya nın her bölgesine servis hizmetimiz vardır.



Firmamız Filbox-Goldmaster-D-smart-Digiturk-Nexts tar-Redlıne-South

uydu bayiliği satış montaj ve servis hizmeti yapmaktadır.Müşterilerimizin isteği doğrultusunda belgesel,sinema,dizi,spor kanallarını izleyebileceği Filbox D-smart ve Digiturk abonelik işlemleri ve teknik servis işlemleri yapılmaktadır.Uydu satış montaj tamir ve bakım servisi olarak sorunlarınızı acil bir şekilde çözmekteyiz.



Her marka uydu tamiri ,Lcd tv, Led tv ,plazma ve tüplü televizyon tamiratı yapılmaktadır.Evden eve uydu nakil



İşlemlerinizitinayla yapılmaktadır.Binalarınıza merkezi uydu sistemi kurulumu garantili ve taahhütlü olarak yapılmaktadır.



Lcd tv duvar aparatı montaj işleriniz yapılır.Aynı zamanda TV tamiratının yanında ev elektrik arıza sorunlarınız çözülür.Elektrik arıza problemleriniz yerinde giderilir.Her türlü çanak uydu arıza sinyal problemleriniz için arayabileceğiniz tek adres.Firmamız haftanın 7 günü Antalya nın her bölgesine servis vermektedir..SORUNLARINIZI ÇÖZEBİLECEK TEK ADRES.



ARAYIN HEMEN SERVİS VERELİM ELKO DİGİTAL

LIGTV KAMPANYA VE PAKET FIYATLARI

Digitürk Ligtv Kampanyası ile Dilerseniz tuttugunuz takımın tüm maçlarını, dilerseniz ligtv şampiyonlar paketi yada Süper lig tum maçları en ucuz şekilde evinizde izleye bilirsiniz. Ligtv Hd paketleri hakkında detaylı bilgi almak için abone merkezimizi aramanız yeterlidir.

DIGITÜRK İNTERNET KAMPANYALARI

Digitürk + internet kampanyaları ile İnternet fiyatına Hem internet kullanın hemde digitürk izleyin. Ligtv kanalları, Belgesel kanalları, film , spor kanalları, eğlence yaşam kanalları, dizi kanalları, haber dünya kanallarına kadar seçmiş olduğunuz paketlerle birlikte Turkcel superonline sınırsız internetin keyfini çıkartın.

KAMPANYALAR VE KEYIF PAKETLERI :

GİRİŞ PAKETİ

Giriş + keyif Paketleri ile Hd yayın kalitesini bir arada sunan en ucuz ve cazip digiturk paketi ile digiturkün eşsiz dunyasına giriş yapın.

LİG TV 2015-2016 FİYATLARI

Süper ligin heycanı evinize geliyor ! Ligtv Şimdi Spor Extra ve mobil uygulamaları hediyesi ile bu coşkuyu evinizde yaşatıyor.

LIG TV KREDİ KARTI KAMPANYASI

Kredi kartı ile %25 indirimli olarak Ligtv sahibi olabilir İster tek ister peşin fiyatına taksit seçenekleri ile sezonluk Ligtv Sahibi olabilirsiniz.

DİGİTÜRK SÜPER PAKET

Süper paket ile spor,belgesel,çucuk kanallarının yanında sinema film kanallarını hepsi bir arada izleyebilirsiniz. Tüksat uydsu üzerinden süper paket ilk ay ligtv hediyesi ile .

FİLM PAKETİ

Sinema severler ekran başına Full Film paketi ile Vizyon filmlerini evinizde HD yayın kalitesi ile ayda 700 ü aşkın filmleriyle izlemek şimdi çok ekonomik.

DİGİTÜRK İNTERNET KAMPANYASI

İnternet fiyatına hem digiturk hem internet. Digiturk internet paketi ile ister keyif kanallarını ister film ister lig maçlarını indirimli olarak izleyebilirsiniz.

YAN ODA KURULUM

Sen Maç izlerken eşin yan odada dizisini seyretsin, Digiturk yan oda paketi kampanyası istediğini seç sectiginin yarısını öde.

SPOR EXTRA PAKETİ

La Liga, İngiltere premier lig,İtalya Seri A, Beko basket, euro basketbol maçları F1 yarışları ile spor extra paketiyle spora doyacaksınız.
  • #4407239
  • MEGA Foto
  • Harita
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Servis ve Hizmetler
  2. Tamirciler, Teknik servis
  3. Antalya
  4. Muratpaşa
  5. Zerdalilik Mah.
  • esenyurt petek temizleme kombi servisi

    Kombi Arıza, Kombi Bakım, Kombi petek Bakımı, Kombi Yedek Parça Kombi serv ...

  • kiralik manitou çorlu çerkezköy tekirdağ ergene kiralik telehandler

    7 METRE İLE 18 METRE BOM UZUNLUĞUNA SAHİP MANİTOU TELEHANDLER KİRALAMA HİZMETLER ...

  • şişli ariston kombi servisi tez teknik servis

    ŞİŞLİ ARİSTON KOMBİ SERVİSİ 0532 403 14 65 TEZ TEKNİK SERVİS ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Harita
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.