anniel marka dana derisi ayakkabı italyan el yapımı 38 numara

anniel marka dana derisi ayakkabı italyan el yapımı 38 numara

Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
80₺
  • 80₺
    Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
anniel marka dana derisi ayakkabı italyan el yapımı 38 numara
 
anniel marka dana derisi ayakkabı italyan el yapımı 38 numara anniel marka dana derisi ayakkabı italyan el yapımı 38 numara anniel marka dana derisi ayakkabı italyan el yapımı 38 numara
ayyakkabı kutusundadır. hıc kullanılmamıstır.italyan el yapımıdır.dana derisi uzerine deve kuşu baskılıdır.numarası 38 dir.satım nedenı numaranın uymamasıdır.piyasada en dusuk fiyatı 190 tl dir.80 tlye satıyorum. ANNIEL SOFT Özellikle yumuşak ve özel kauçuk taban hareketleri sayesinde uygun, kendi performansları sırasında sokak sanatçıları tarafından giyilen ayakkabı olarak tasarlanmıştır. Özel bir yumuşaklığa sahip olması ve özel kauçuk tabanı hareket etmeyi kolaytırır. Bu yumuşak ayakkabılar artık tüm çılgın moda trendlerini takip edenlerin gardırobunda bulundurdukları bir öğe. Özellikle Japonya, Fransa ve Italya'da da çok popüler olan ve talep gören bu ayakkabılar gençlerin günlük giyim tarzlarını tamamladıkları yeni bir trend olmuştur.
  • #3280935
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.