Anne Altından Veteriner Kontrollü Chihuahua Yavrularımız

Anne Altından Veteriner Kontrollü Chihuahua Yavrularımız

İstanbul / Kadıköy / Göztepe Mah.
1.750₺
 
Parazit tedavisi yapılmış Chihuahua Chihuahua Dişi ve Erkek Göztepe Mah. Chihuahua yaş 0-3 Aylık Göztepe Mah. Chihuahua yaş 0-3 Aylık
Anne altından 2.5 aylık Safkan Chihuahua - Şivava yavruları , dişi ve erkek . Elma kafalı , dik ve kısa burunlu.

Yavrularımız Ev ortamında Veteriner kontrolünde sezeryansız , doğal şekilde dünyaya gelmiştir. 9 haftaya , anne reddene kadar, anne sütü emmiş immun sistemleri ideal şekilde gelişmiştir. 6 haftadan itibaren yaş mama , JuniorCal , DHA , Vit. Mineral takviyeleri de eksiksiz yapılmıştır. Anne de emzirme ve temas sürecinde ev dışına çıkmamıs başka köpeklerden gelebilecek enfeksiyonlara karşı, aşılar aktive olana kadar korunmuştur. Anne , baba , eşleşme , doğum ve emzirme mediaları mevcuttur.

Anne 2 yaşında ,Chocolate & Tan with White (Tricolor) aynı zamanda dilusion geni taşıyan , dövmeli çipli UKU secerelidir. 2600gr. dır

Baba 6 yaşında uzun tüylü , bej , Almanya Munich ve KIF kayıtlı , çok iyi derecelidir Özellikle uzun tüylü ve dillusion gen taşıyıcı olarak seçilmiştir. 2450gr. dır.

Erkek yavru , sadece Anne ve baba nın her ikisinin de resessive dillution genleri ile Chocolate genleri taşıması durumunda ve çok düşün ihtimalle çıkabilen Isabella (Lilac&tan) renktir , burnu , pati pad leri , uçuk kahve dir , gözler renklidir. Yani True Isabella olan nadir rastlanan tiptedir. Çene yapısı 6x6 makas ısırıştır.( yaklaşık 2400gr. olacaktır.)

Dişi Yavrular ise , renk olarak Sable Fawn (yaklaşık 2200gr olacaktır.) 6x6 makas ısırış ile Fawn with white overshot ısırıştır . (yaklaşık 2600gr. olacaktır.)

Anne ve babaları bilinen , ev ortamında ve veteriner desteğiyle , özenle dünyaya gelmiş ve en iyi şekilde bakılmış yavrularımız , gerçek değerlerinin altına , ücretli olarak sahiplendirilecektir. Sahiplendirme ; İş ve Ev düzenini oturtmuş, tercihen yakın ulaşımda ,gelecekteki sağlık ve bakım masraflarını aksatmayacak, kedisiz ve yavrularımıza kalıcı aile olabilecek kişiler arasında en iyi alternatife yapılacaktır.

not : Chihuahua - Şivava Irk Standartlarını , FCI Dünya Kinoloji Federasyonu sayfasından inceleyip öğrenmenizi tavsiye ederim.

İrtibat Cenk Bey , GSM ve Watsapp : 0 551 934 31 21

İrtibat Cenk Bey , GSM ve Watsapp : 0 551 934 31 21
Sağlık durumu

Aşılı

Cip takılı

Parazit tedavisi yapılmış

Kimlere uygun

Aileye uygun

Daha önce hayvan bakanlara

  • #4402656
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İstanbul
  5. Kadıköy
  6. Göztepe Mah.
  • YORKSHIRE TERRIER YAVRULARI K9 AVRUPA DA

    !! GARANTİ EDİYORUZ !! -Yavrularımızın hepsinin; aldığınız güne kadar yapılma ...

  • CAVALİER KİNG CHARLES YAVRULARI K9 AVRUPA DA

    !! GARANTİ EDİYORUZ !! -Yavrularımızın hepsinin; aldığınız güne kadar yapılma ...

  • SATILIK BERNESE MOUNTAİNDOG YAVRULARI K9 AVRUPA DA

    !! GARANTİ EDİYORUZ !! -Yavrularımızın hepsinin; aldığınız güne kadar yapılma ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.