anne altından mükmmel baby face golden bebekler

anne altından mükmmel baby face golden bebekler

Tekirdağ / Çorlu / Havuzlar Mah.
600₺
 
Golden retriever köpek Çorlu Havuzlar Mah. Golden retriever ilanları Havuzlar Mah. köpek fiyatları Golden retriever Dişi ve Erkek köpek Havuzlar Mah. köpek ilanı ver
ANNE ALTINDAN IRK ÖZELLİKLERİNİ TAŞIYAN YAVRULARIM KATI YİYECEKLERE (YAVRU KÖPEK MAMASI PUPPY) GEÇİŞLERİ SAĞLANMIŞ OLUP YİNEDE ANNE SÜTÜ SAĞLIKLI OLDUĞU VE BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ DESTEKLEDİĞİ İÇİN ANNE SÜTÜNÜ TAKVİYE OARAK EMMEKTEDİRLER.!!! YAVRU İÇİN HAYATİ ÖNEM TAŞIYAN İLK AŞILAMALARI VETERİNER HEKİM TARAFINDAN YAPILMIŞ KARNELERİ İLE BİRLİKTE TESLİME HAZIRDIR RESİMLERDE GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE GAYET TEMİZ SAĞLIKLI EV BEBEKLERİ OLUP HERHANGİ BİR SAĞLIK PROBLEMİ BULUNMAMAKTADIR .!!! BABY FACE DİYE TABİR EDİLEN KÜT BURUNLU BEBEK YÜZLÜDÜR. RESİMLER TEMSİLİ DEĞİL BİZZAT YAVRULARA AİTTİR. ARZU EDENLERE E-MAİL YADA WHATSAPP AYRINTILI RESİMLERİ ÖNDEREBİLİRIM. DAHA ÖNCEKİ SAHİPLENDİRMİŞ OLDUĞUMUZ AİLELERİ RAHATLIKLA REFERANS OLARAK VEREBİLİRİZ.!!!!!!! YAVRUNUN BAKIMI ,EĞİTİMİ VE IRK BİLGİSİ İÇİN İLGİLİ SORULARINIZ HAKKINDA AYRINTILI BİLGİ İÇİN SAHİPLENME ÖNCESİ VE SONRASI 7/24 İLETİŞİME GECEBİLİRSİNİZ.!!!!! YAVRULARIMIZ YOLA CIKMADAN ÖNCE TAŞIMA BOX İCİNE ÇİS PEDİ SERİLİR TER TEMİZ TESLİM EDİLMESİ İCİN ÖZEN GÖSTERİLİR. İSTEK DOĞRULTUSUNDATÜRKİYENİN HER YERİNE HAVAYOLU PET KARGO TAŞIMACILIGI İLE VE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE SORUNSUZ GÜVENLİ GONDERİM ​MEVCUTTUR.!!!!
  • #4426806
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Tekirdağ
  5. Çorlu
  6. Havuzlar Mah.
  • domuz avı yapan köpek aranıyor

    bir veya iki domuz avı yapan köpek aranıyor... kopay barack cinsleri tercihimm ...

  • Acil frenc bulldog yavru

    Yeni isim gereği Kıbrıs a yerlesecegim için sevgili oğlum Paskal'ı sahiplend ...

  • Satılık safkan terrier

    Kızımda alerji çıktığı için satıyorum taşıma kafesi şampuan ve pudrasınıda veric ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.