ankaradan izmir kuşadası pamukkale turu

ankaradan izmir kuşadası pamukkale turu

İç Anadolu » Ankara » Ankara
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Ankara » Ankara
ankaradan izmir kuşadası pamukkale turu
 
ankaradan izmir kuşadası pamukkale turu ankaradan izmir kuşadası pamukkale turu ankaradan izmir kuşadası pamukkale turu ankaradan izmir kuşadası pamukkale turu
İZMİR - KUŞADASI - EFES - PAMUKKALE TURU Konak Meydanı Kordon Boyu Saat Kulesi Hükümet Konağı Efes Antik Kenti ve Tiyatrosu Şirince Meryem Ana Evi Selçuk Kuşadası Güvercin Ada Kale İçi Kale Kapısı Liman Kadınlar Denizi Pamukkale Karahayıt Köyü Hierapolis Antik Kenti Travertenler TUR TARİHLERİ ( 1 GECE 2 GÜN ) 07-09 Mart 2014 04-06 Nisan 2014 02-04 Mayıs 2014 30Mayıs-01Haziran 2014 27-29 Haziran 2014 18-20 Temmuz 2014 22-24 Ağustos 2014 19-21 Eylül 2014 1.Gün : Akşam Saat 23:00'da Sıhhiye Sezenler Sokak'taki Atatürk Lisesi önünde buluşma ve İzmir'e hareket. 2.Gün : Gerekli molalarımız sonrasında sabah saatlerinde İzmir'e varış. Restauırantımız da alacağımız kahvaltı ardından Konak Meydanında; Kordon Boyu, Saat Kulesi, Hükümet Konağını gördükten sonra Efes Antik Kenti'ne hareket ediyoruz. Burada Arcadiane Caddesi, Tiyatro, Küretler Caddesi, Memmius Anıtı, Herakles Kapısı, Traian Çeşmesi, Hadrian Tapınağı, Scholastika Hamamları, Gymnasion, Ticaret Agorası, Odeon, Parlamento Binası, Mozaikli Kaldırım, Paleastra, ) geziyoruz. Efes Antik Kenti gezimizin ardından Şarabı ve eski Rum evleri ile meşhur, kendinizi düşsel bir ülkedeymiş gibi hayal edeceğiniz, evleri, sokakları ve insanları ile sizleri kendine çeken Şirince'ye hareket ediyoruz. Öğle yemeği molası. Şirince gezimizi takiben Hıristiyan inanışına göre hac merkezi olarak kabul edilen Meryem Ana Evi gezisi sonrasında Selçuk'a geçiyor. Selçuk turumuzdan sonra Kuşadası'ndaki otelimize geçiyoruz. Odalarımıza yerleşme, akşam yemeği ve konaklama. Carina Hotel 3.Gün : Sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrası Kuşadasın'da; Güvercin Ada, Kale Kapısı, Kale İçi, Liman ve Kadınlar Denizi'nin gezilmesi sonrasında Denizli'ye hareket. Karahayıt köyüne varış. Öğle yemeği molası ardından tarihin canlı bir örneği olan Hierapolis Antik Kenti'nde; Roma Hamamları, Gymnasium, Büyük Kilise, Antik Havuz, Apollon Tapınağı, Nımpheum (Anıt Çeşme), Antik Tiyatro, Sütunlu Cadde, Bizans Kapısı, Roma Zafer Kapısı ve Nekropol'ü geziyoruz. Daha sonra Pamukkale Travertenler'in görülmesi ve Ankara'ya hareket. Neşeli yolculuğumuz sonrasında gece saatlerinde Ankara'ya varış. Keyifli Bir Gezinin Ardından Bir Başka Gömü Tour Organizasyonunda Buluşmak Üzere Vedalaşma. ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLERİMİZ - Lüks Araç İle Ulaşım - Araç İçi İkramlar - 1.Gün Restaurant'ta Kahvaltı - 1 Gece 4* Carina Hotel'de Konaklama - Sabah Kahvaltısı (1) - Akşam Yemeği (1) - Seyahat Sigorta Paketi - Profesyonel Rehberlik ve Refakat Hizmetleri ÜCRETE DAHİL OLMAYANLAR - Tüm Şahsi Harcamalar - Öğle Yemekleri - Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri - Yemeklerde Alınan İçecekler >> ERKEN REZERVASYON KAMPANYASI > REZERVASYON ve BİLGİ : #GÖMÜTUR #ANKARAGEZİTOPLULUĞU 0.. www.GomuTur.c om - www.AnkaraGeziToplulugu.com Ankara Gezi Topluluğu Bir Gömü Tur Markasıdır.
  • #3701177
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.