ankarada yeni mekanımızda çalışacak deneyimli-deneyimsiz bayanlar

ankarada yeni mekanımızda çalışacak deneyimli-deneyimsiz bayanlar

İç Anadolu » Ankara » Çankaya
600₺
  • 600₺
    İç Anadolu » Ankara » Çankaya
ankarada yeni mekanımızda çalışacak deneyimli-deneyimsiz bayanlar
 
ankarada yeni mekanımızda çalışacak deneyimli-deneyimsiz bayanlar ankarada yeni mekanımızda çalışacak deneyimli-deneyimsiz bayanlar ankarada yeni mekanımızda çalışacak deneyimli-deneyimsiz bayanlar ankarada yeni mekanımızda çalışacak deneyimli-deneyimsiz bayanlar ankarada yeni mekanımızda çalışacak deneyimli-deneyimsiz bayanlar
- Ankara'daki Gece Mekanımızda (Son Derece Elit Ve Güvenli) Deneyimli - Deneyimsiz Bayan Salon Hostesleri Aranmaktadır.. Ücretler Günlük Ve Sabittir.. Ulaşım, Konaklama, Yemek, Ssk Ve Kıyafet, Ayakkabı, Kozmetik, Kuaför Ve Acil Ödemeleriniz İçin Avans Verilir.. En Düşük Ücretler 400 Tl'dir.. Çalışma Saatleri Aksam 22:00 İle Sabah 05:00'dir.. Tüm Sosyal Olanaklar Sağlanıp, Son Derece Rahat Çalışma Ortamı Sağlanmaktadır.. Hiçbir Şekilde Ahlaksız Bir Olay Ve Teklifle Karşılaşmayacaksınız.. Türkiye'nin Eğlence Sektörünün Lider Markası; Time Creative Organizasyon, Menajerlik & Model Ajansı Güvencesi İle.. ONEMLİ DUYURU ! - Bırakın Menajerlik Yapmayı, Daha İşin Ne olduğunu Bilmeyip İlan Yazmaktan Aciz, Ellerinde İş Olmadığı İçin Ne Referans, Nede Bir Fotoğraf Bile Bulamadıkları İçin, İlanlarımızı - Resimlerimizi Kopyalayan, Değiştiren.. Menajerlik, Danışmanlık, İŞKUR Belgelerine Sahip Olmayan, Ofisi Bile Olmayıp Yada Derme Çatma 3-5 Kuruşluk Kiralık Ofislerde Kendilerince Oyun Oynayan, Sahtekarlardan, Laf Cambazlarından, Dolandırıcılardan, Çalıştıkları Daha Doğrusu Çalışabildikleri İl, Mekan, İş Sayısı Bir Elin 5 Parmağını Geçmeyen, İnsanları Kullanıp Değil Menajerlik Hizmet Ajansı Sadece Kendi Ceplerini Dolduran Konuşma-Yazmasını Bile Bilmeyen Kişilere Karşı Sizi Uyarmayı Sorumluluk Biliriz.. ONEMLİ BİLGİLENDİRME ! - Türkiye'nin Resmi & En Büyük Menajerlik Ajansı " Creative Time Organizasyon, Menajerlik & Hizmet Ajansı'dır.." Dans, Oryantal & Şantöz Solist Eğitimlerini, Ücretsiz Olarak Düzenli Olarak Avcılar'daki Salonumuzda & Kursumuzda Veren Tek Menajerlik Ajansıyız.. Diğerleri Sizi, Hem Çalışıp, Hem de Orda Oyalayarak Durdurmaya Çalışacaktır.. Yol, Yemek, Konaklama & Ssk Tarafımızdan Karşılanır, Ve Bu Konuda da Tek Menajerlik Ajansıyız.. Diğerleri Ücretleri Size Yansıtacaktır.. Türkiye'nin En Kaliteli & En Güvenli Elit Mekanlarının Kadrosunu - Menajerliğini Tek Taraflı Yapmaktayız.. Avans Talep Eden Arkadaşlara, Avans Verilir.. Kıyafet, Kuaför, Ayakkabı & Kostüm Tedariki Karşılanacaktır.. "Creative Time Organizasyon, Menajerlik & Model Ajansı" Bir; Suat Arslan Çolakoğlu 'Markasıdır.. Bilgi & Başvuru; Telefon & WhatsApp: Sabit Telefon: Mail: creativetime.ajans@gmail.com Skype: gsuatr Adres: Ortaklar Cad. Belen Sok. Kaya Apt. No:62/A K:2 D:8 Mecidiyeköy-Şişli /İstanbul Not: 24 Saat Ulaşabilirsiniz..
  • #4156852
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.