ankarada stajer bayan

ankarada stajer bayan

Ankara / Çankaya / Kültür Mah.
 
Ankarada stajer bayan ankarada stajer bayan ankarada stajer bayan ankarada stajer bayan ankarada stajer bayan ankarada stajer bayan ankarada stajer bayan ankarada stajer bayan ankarada stajer bayan Ankarada stajer bayan
STAJER : Meslek liseleri, Açık Liseler veya Meslek Yüksek Okullarının SEKRETERLİK, BÜRO YÖNETİMİ, HALKLA İLİŞKİLER, PAZARLAMA, MUHASEBE, DONANIM, YAZILIM, WEB TASARIM bölümünde okuyan öğrencilerin Milli Eğitim Bakanlığı’ nın müfredatı doğrultusunda, okul tarafından, öğrenciye zorunlu stajlarını yaptırması gerekir. Böyle bir zorunluluğa imkan tanıyan firmamız öğrencinin staj yapacağı alanında staj yaptırma imkanı sağlayacaktır. Meslek anlamında kendini geliştirecek staj yaparken de meslek alanında ilerleme sağlayacak stajer bayan alınacaktır. Aynı zamanda stajı bittiğinde başarılı olan stajer, firmamızda kadro boşluğu var ise kadroya alınacak kadro boşluğu yok ise başka özel şirkete referans verilerek işe girmesi sağlanacaktır. Yukarıda bahsedilen staj için, lise veya üniversite öğrencilerinin zorunlu stajı var ise yararlanabilirler.

Müracaatlar : Şahsen, 1 Adet vesikalık fotoğrafla birlikte, Mesut Bilgisayar San. Tic. Ltd. Şti. Ziya Gökalp Cad. 28/1 06420 Kızılay/ANKARA adresimize yapınız.

Görüşecek kişi : Mesut KABALCI – Şirket Müdürü (0312) 430 20 22 (Pbx) Görüşme saatleri : 09:00 – 20:00
  • #2849418
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Eleman, iş
  2. Eleman arıyorum
  3. Tamir, Bakım
  4. Ankara
  5. Çankaya
  6. Kültür Mah.
  • bilgisayar firmamıza bayan sekreter

    BİLGİSAYAR FİRMAMIZA BAYAN SEKRETER. MÜRAACATLAR ŞAHSEN MESUT BİLGİSAYAR SAN. Tİ ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.