ankarada sahibinden satılık daire

ankarada sahibinden satılık daire

İç Anadolu » Ankara » Çankaya
359.000₺
  • 359.000₺
    İç Anadolu » Ankara » Çankaya
ankarada sahibinden satılık daire
 
ankarada sahibinden satılık daire ankarada sahibinden satılık daire ankarada sahibinden satılık daire ankarada sahibinden satılık daire ankarada sahibinden satılık daire ankarada sahibinden satılık daire
Fidanlık Mahallesi, Ziyagökalp Caddesi, Fidan Apartmanı No: 23/9, Çankaya/ANKARA 4.Kat İçi full yapılı.TL kiraya rahatlıkla verebileceğiniz, 3+1 165 m2 Güneydoğu Cepheli Her Cephesinde (3) üç balkonlu, bahçeli, balkonu bahçeye bakan bir daire... TED VAKIF ÜNİVERSİTESİNE, Çankaya Belediyesine, KIZILAY MEYDANI, KIZILAY METROSU, Kolej METROSU, KURTULUŞ PARKI ve SPOR ALANLARINA YÜRÜŞ YOLU, HASTANELER; ve bütün otobüs duraklarına üç-beş dakika mesafede Başkentin göbeğinde bir daire... Dr. Mediha Elden Sokkağın Karşısında, Sakarya Caddesi kesişmesinde ADAKALE SOKAĞIN SAKARYA ile KESİŞİMİNDE, Baştan ve Ortadan binaların sayımında üçüncü sırada, KIZILAY MERKEZE 4 DAKİKA METROYA, 2-3 DAKİKA MESAFEDE KELEPİR DAİRE, BAŞKENTİN TAM ORTASINDA ACİLEN SATILIKTIR. Daha düşük dairelerle 2+1 veya 1+1 veya DEĞERLİ ARABALARLA, NAKİT ve TAKAS konusunda anlaşabiliriz.
  • #3560621
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.