ankarada özel direksiyon dersi verilir

ankarada özel direksiyon dersi verilir

Ankara / Çankaya / Çayyolu Mah.
50₺
  • 50₺
    Ankara / Çankaya / Çayyolu Mah.
  • Özel ders / Direksiyon

  • ankarada özel direksiyon dersi verilir
  • İlan no#4022900
  • Ders veren Bay
 
ankarada özel direksiyon dersi verilir ankarada özel direksiyon dersi verilir ankarada özel direksiyon dersi verilir ankarada özel direksiyon dersi verilir ankarada özel direksiyon dersi verilir ankarada özel direksiyon dersi verilir
Milli Eğitim Bakanlığı Sertifikalı sürücü kursunda Usta Öğretici olarak çalışmaktayım. Ehliyet sonrası trafikte seri ve güvenli sürüş teknikleriyle aktif araç kullanma becerisini geliştirmek için, güvenlik pedalları olan özel donanımlı aracımla, Ankara'da akan trafikte bay ve bayanlara özel direksiyon dersi veriyorum. Ders güzergâhları kişinin isteğine göre düzenlenebilir. Bir günde en az 2 saat ders verilir. İsteyen kursiyerlere kendi araçlarıyla (Otomatik, Manuel) vitesli araçlarla özel direksiyon dersi alma imkânı. Ayrıca sizin sık kullandığınız güzergâhta eğitim verilir. Örneğin eviniz ile iş yeriniz arasında direksiyon dersi alabilirsiniz isteyen kursiyerlere yağışlı havda veya gece karanlığında far ışığında araç kullanma eğitimi verilir. Ankara'nın her semtinde Batıkent, Eryaman, Etimesgut, Konutkent, Çayyolu, Yaşamkent, Yapracık, Çankaya, Oran Sitesi, Dikmen, Balgat, Esat, Mamak, Etlik, Ovacık vb. ders saat ücreti: 40.00 TL'dir. Özel direksiyon eğitimi, her araba kullanmayı bilenden alınabilecek sıradan bir eğitim değildir. Kendinizin ve karşınızdakinin güvenliği hayati bir konudur. Ehliyetinizi aldıktan sonra trafikte usta sürücü olmak için, akıcı araç kullanmak için özel direksiyon eğitimi almanız gerekir. ''ANKARA' da yaşıyorum, ehliyetim var fakat araç kullanmayı bilmiyorum'' diye sakın üzülmeyin". Ankara trafiğinde seri, güvenli ve akıcı araç kullanma becerisini geliştirmek için usta öğreticiden Özel Direksiyon dersi verilir. 1) Araç genel olarak tanıtılır. Kontrol paneli, debriyaj, fren, gaz pedalları ve vites kolunun nasıl kullanıldığı anlatılır. Araç bakımı hakkın da bilgi verilir. 2) Aracın çalıştırılması, 1. 2.vitesler üzerinde pratik yaparak seri kalkış öğretilir, pedallara uyum çalışmaları yapılır, direksiyon hareketleri ve aynaların kullanılması öğretilir. 3) Ana cadde ve sokaklarda 3. vites ve yukarısı çalıştırılır, dur-kalk çalışmaları, araç geçme ve şerit değiştirme öğretilir. 4) Eğimli yollar için dur-kalk çalışmaları yapılır. Rampada ileri ve geri gidişler çalışılır. 5) Akan trafiğe çıkılır. Yoğun trafikte kavşak dönüş kuralları öğretilir. 6) Dar sokaklarda manevralar yaptırılır. 7) Hızlı ve dikkatli sürüş teknikleri çalışılır. Refleksler geliştirilir. 8) Paralel park ve iki araç arasına dikey park çalışılır. YENİ SINAV SİSTEMİNE GÖRE DİREKSİYON SINAVINA GİRECEK KURSİYERLERE SINAV ÖNCESİ AYRINTILI ÖZEL DİREKSİYON EĞİTİMİ VERİLİR. SINAV GÜZERĞAHINDA ÇALIŞTIRILIR.
  • #4022900
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Özel ders
  2. Direksiyon
  3. Ankara
  4. Çankaya
  5. Çayyolu Mah.
  • Uzman Eğitimciden Direksiyon Dersi Bursa

    Trafik ve Çevre Bilgisi, Motor, Direksiyon Usta öğretici alanlarında Milli Eğiti ...

  • direksiyon ve araba kullanma dersi verilir bay bayan

    Merhabalar 25 yıllık deneyim tecrübe ile direksiyon dersi ve hiç araç kullanmamı ...

  • bayan direksiyon hocasından bayanlara direksiyon dersi

    MEB SERTİFİKALI BAYAN DİREKSİYON HOCASINDAN BAYANLARA DİREKSİYON DERSİ VERİLİR. ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.