ankara - temelli'de sahibinden imarlı satılık arsalar

ankara - temelli'de sahibinden imarlı satılık arsalar

İç Anadolu » Ankara » Temelli
43.000₺
  • 43.000₺
    İç Anadolu » Ankara » Temelli
ankara - temelli'de sahibinden imarlı satılık arsalar
 
ankara - temelli'de sahibinden imarlı satılık arsalar ankara - temelli'de sahibinden imarlı satılık arsalar ankara - temelli'de sahibinden imarlı satılık arsalar ankara - temelli'de sahibinden imarlı satılık arsalar ankara - temelli'de sahibinden imarlı satılık arsalar ankara - temelli'de sahibinden imarlı satılık arsalar
ÇOK ACİL, YILIN KAÇIRILMAZ FIRSATI, HER BÜTÇEYE UYGUN FİYATA, ANKARA TEMELLİ'DE 500-m2 İMARLI ARSA YATIRIM FIRSATI, TEMELLİ GÖLÜNÜN VE ESKİŞEHİR YOLUNUN SAĞINDA, SOLUNDA VE TEMELLİ'DEN POLATLIYA KADAR İSTEDİĞİNİZ YERDE YATIRIM YAPACAĞINIZ ARSALARIMIZ MEVCUTTUR. YATIRIM İÇİN ÇOK UYGUN ARSALAR, İSTEĞİNİZ DOĞRULTUSUNDA TEMELLİ'NİN İSTEDİĞİNİZ YERİNDEN,m2'LİK ARSALARIN, İMARLI, PARSELLİ, MÜSTAKİL TEK TAPU OLARAK, TAPU DEVRİ YAPILACAKTIR. 500-m2'LİK İMARLI, PARSELLİ MÜSTAKİL TEK TAPU ARSA ÜZERİNE, 3 KATLI, 6 DAİRELİK KONUT BİNASI YAPIM MÜSADELİDİR. TEMELLİ'NİN İSTEDİĞİNİZ YERİNDE, İSTEĞİNİZE UYGUN YATIRIM AMAÇLI ARSALAR, ÇOK UYGUN FİYATTAN SATIŞA SUNULMUŞTUR. ANKARA TEMELLİ BÖLGESİNDE YATIRIM YAPMAK İSTEYEN ARSA YATIRIMCISININ, TEMELLİ'NİN EN GÜZEL, YERİNDE VE YATIRIM PROJELERİNİN YOĞUN OLDUĞU BÖLGEDE ARSA YATIRIMI YAPMANIZ KONUSUNDA YARDIMCI OLUYORUZ. ARSANIN YERİNİ GÖREREK VE YATIRIM YAPACAĞINIZ BÖLGEYİ TANIYARAK, BÜTÇENİZE GÖRE UYGUN YERDE, ARSA YATIRIMI YAPMANIZ KONUSUNDA DANIŞMANLIK HİZMETİ VERİYORUZ. BİZDEN DETAYLI BİLGİ ALMADAN YATIRIM YAPMAYINIZ. 500-M2 İMARLI, TEK TAPU ARSA FİYATI: 43.000-TL.DIR. PAZARLIK PAYI VARDIR. İRTİBAT TLF.:FAZIL MELİH - DETAYLI BİLGİ ALMAK VE ARSANIN YERİNİ GÖRMEK İÇİN, ARAYIN GÖRÜŞELİM. HER BÜTÇEYE UYGUN FİYATA, ANKARA TEMELLİ'DE İMARLI, PARSELLİ, MÜSTAKİL TEK TAPUM2'LİK ARSALAR SATIŞA SUNULMUŞTUR.
  • #4164440
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.