ankara sahibinden sıfır kiralık daire

ankara sahibinden sıfır kiralık daire

İç Anadolu » Ankara » Çayyolu
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Ankara » Çayyolu
ankara sahibinden sıfır kiralık daire
 
ankara sahibinden sıfır kiralık daire ankara sahibinden sıfır kiralık daire ankara sahibinden sıfır kiralık daire ankara sahibinden sıfır kiralık daire ankara sahibinden sıfır kiralık daire ankara sahibinden sıfır kiralık daire
Ankara, Yenimahalle, Çayyolu, Alacaatlı Mevki, Ağaçlı Tır Parkı Karşısı, Ada Evleri Sitesi yanı, Koza Evlerleri Sitesi Konut, Villa ve sosyal yaşam alanlarıyla Ankara nın gözde yaşam merkezlerinden Ümitköy, Çayyolu, Alacaatlı Mevkininde 29.844 m2. alana konumlanmıştır. 24 saat güvenlikli sitemizde, sosyal yaşam alanlarında ortak kullanıma ait aletli, aletsiz çocuk oyun parkı, spor alanları, kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, basket ve voleybol sahası, fitness, sauna, fin hamamı ve kapalı, açık otopark imkanı ile sizleri modern yaşam tarzı, yeşili ve konforu doyasıya yaşayabileceğiniz bir hayata davet ediyoruz. B-Blok 10 katlı çift asansörlü binanı, yüksek giriş katı, ön ve yan cephesi, yüzme havuzu cepheli, 190 m2. brüt, 145 m2. net kullanım alanlı, panaromik manzaralı, dairemiz alındıktan sonra hiç kullanılmamıştır. 5 balkon, 4 oda, 1 salon, 1 mutfak, 1 genel banyo, 1 ebeveyn banyolu, dış kapı çeka marka çelik kapı, dış pencereler veka marka ahşap görünümlü pvc, iç kapılar armoni mobilya panel kapı, salon lamine parke, odalar laminat parke, mutfak, banyo, ıslak zeminler ve balkon seramikleri Çanakkale seramik, mutfak çift yönlü tezgah, dolapları lake kaplama mobilya, tezgahı granit, davlumbaz aspiratör ve buderus marka hermetik kombi, banyolarda jakuzi, hidromasaj, hilton lavabo, duşa kabinli, daire içi saten alçıları, kartonpiyerleri, ışık havuzları, spot ışıklandırmaları, ithal duvar kağıtları vs.
  • #2611683
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.