ankara özel sultan kız öğrenci yurdu

ankara özel sultan kız öğrenci yurdu

İç Anadolu » Ankara » Çankaya
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Ankara » Çankaya
ankara özel sultan kız öğrenci yurdu
 
ankara özel sultan kız öğrenci yurdu ankara özel sultan kız öğrenci yurdu ankara özel sultan kız öğrenci yurdu ankara özel sultan kız öğrenci yurdu ankara özel sultan kız öğrenci yurdu ankara özel sultan kız öğrenci yurdu
T.C.M.E.B. ÖZEL SULTAN KIZ ÖĞRENCİ YURDU AÇILIŞA ÖZEL FİYATLARIYLA HİZMETİNİZE GİRMİŞTİR. Tamamı yeni ve ilk defa sizin kullanacağınız ekipmanlarımız ile açılış heyecanımızı siz sevgili öğrencilerimizle paylaşmaktan onur duyuyoruz.Açılışa özel fiyatlarımız ve kaliteli hizmetimizi görmek, sıcak bir bardak çay eşliğinde eşsiz bahçemizde sohbet etmek için bekliyoruz. Semt karakolunun(Bahçelievler Polis Merkezi)Tam karşısındaki yeni binamızda güven içinde sıcacık bir yuva, güvenlik ve samimiyetimizde iddialıyız.Başkent, Çankaya, Hacettepe, Odtü ve Bilkent Üniversitelerinin servis noktasına, Metro istasyonu ve Aştiye 5 dakika yürüme mesafesindeyiz. Sınırlı sayıdaki kontenjanlarımız dolmadan sizlerde bu sıcak yuvada yerinizi alın.
  • #4093569
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.