ankara nallıhanda sahibinden satılık arsa

ankara nallıhanda sahibinden satılık arsa

İç Anadolu » Ankara » Nallıhan
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Ankara » Nallıhan
ankara nallıhanda sahibinden satılık arsa
 
ankara nallıhanda sahibinden satılık arsa ankara nallıhanda sahibinden satılık arsa ankara nallıhanda sahibinden satılık arsa ankara nallıhanda sahibinden satılık arsa ankara nallıhanda sahibinden satılık arsa
Ankaranın nallıhan ilçesinde asfalt kenarında satılık arsam(tarlam) var. Yaklasık 20 dönüm ve ulasım sorunu yok.. tarla içinde kücük ve şirin bir ev, 375 kavak agacı, 800 bağ(üzüm), 26 seftali, 4 ceviz, 11 kiraz agacı, 8 erık agacı, 11 vişne agacı, 6 armut agacı, 2 nar agacı, 2 kızılcık agacı, 13 ayva ceşitleri, 1 muşmula gibi meyva çeşitleri mevcuttur.. Tarlanın en üst köşesinde 22 metre derinliginde buz gibi suyu olan kuyusu var. en yakın elektrik trafosu 400 metre yakınında.İstege göre elk. cekilebilir.. Cok bakımlı bi tarladır.. fİYAT OLARAK 85.bin düsünüyorum.ayrıca pazarlık payı vardır İLETİŞİM İÇİN TEL NO CEP: EV:
  • #2188750
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.